To je to što me zanima!

Želi povećati natalitet: I. Šarić se 'pretvorio' u Barryja Whitea

Ivan Šarić spreman provesti sate u stolici za šminkanje gdje će ga vješte ruke pretvoriti u pjevača Barryja Whitea. Komičaru je cilj povećati natalitet za dva posto
Vidi originalni članak

Uz pjesme Barryja Whitea mnogi su se zaljubljivali, a hoće li Ivanu Šariću to poći za rukom, vidjet ćemo nakon njegovog ovotjednog nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato. - Opet dvadeset tisuća godina u šminci - izjavio je Ivan znajući već što ga čeka, budući da je dva puta zbog transformacija morao na tamnjenje kože.

Pogoditi baršunast i dubok glas legendarnog soul pjevača Ivanu neće biti nimalo lako, a priznaje kako ga je pomalo čak i strah. 

- White je čista emocija. On je karakterističan baš zbog neke svoje dubine i vizualnosti. Strah me Barryja. Teško je te neke velike karaktere utjeloviti -  priznao je Ivan. Izvest će jednu od njegovih najpoznatijih pjesama 'You're The First, The Last, My Everything', a sam sebi je zadao zadatak.

- Moj cilj je kad budem pjevao da vizualiziram tu neku ljubav i da strgam svemir kad budem to pjevao - kazao je Šarić. - Poslije mog nastupa ako natalitet ne poraste za dva posto, ja sam podbacio - dodao je. 

U goste ove nedjelje dolazi pjevačica Ivana Banfić, a kako će reagirati kada vidi Dušana Bućana kao sebe prije dvadesetak godina, ostaje nam vidjeti. Dušan Bućan izvest će njezin dance hit 'Šumica' kojem se jako veseli. - Meni je to super. Ona je legenda. Koreografija više ide na varijantu energija. Ovaj put čak nemam štikle - izjavio je Dušan.

Pobjednika prošle emisije, Sašu Lozara, gledat ćemo kao repera Vanilla Icea, a atmosferu u studiju podignut će pjesmom 'Ice Ice Baby'. - Gdje su iščupali Vanillu Icea? Nikad nisam repao u životu. Koliko će to uspjet, vidjet ćemo -poručio je Saša i zaključio: - Kad se svi zafrkavamo po tulumima, e to je onda Vanilla Ice -.

Renata Sabljak postat će prva vokalistica Novih fosila, Đurđica Barlović, a otpjevat će pjesmu 'Šuti moj dječače plavi'. Iako kaže kako ovo nije nimalo lagan zadatak za nju jer je Đurđica vokalno drugačija od nje, Renata jedva čeka svoj nastup i nadodaje: - Nemam neki veliki strah već samo želju da budem decentna i da lijepo pjevam - Hoće li joj to poći za rukom, otkrijte već ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato od 20 sati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare