To je to što me zanima!

'Želim pomagati Gotovini': Ivan se nada ulozi hrvatskog vojnika

ISKUSAN Šibenski poštar Ivan Peran glumio je u seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’ i filmu ‘Anka Brazilijanka’. Sad je bio na audiciju za 'Generala’
Vidi originalni članak

U filmu 'General' volio bih glumiti hrvatskog vojnika. To mi je izazov. Ako bude trebalo mogu i pripadnika srpske vojske. Ali više bi volio igrat branitelja. Vidjet ću što će me dopasti, kaže Ivan Peran (21).

Šibenski poštar bio je na audiciji za film Antuna Vrdoljaka (85) u Kninu. Hoće li proći znat će za mjesec dana. Kako kaže, ide na audicije za sve filmove, koji se snimaju u njegovoj blizini. 

Dosad je statirao u dječjem filmu “Anka Brazilijanka” u kojem je glumio porotnika, a u seriji “Lud, zbunjen, 'normalan' glumio je kandidata na audiciji. 

Ivanu je gluma trenutačno jedini posao. Dok je išao u školu zarađivao je za džeparac kao kvartovski policajac, bobi. Film 'General' trenutačno se snima u Livnu, nakon čega se ekipa vraća u Hrvatsku. Prve scene filma snimio je i Tarik Filipović (44), koji glumi admirala Davora Domazeta Lošu. Glavni glumac je Goran Višnjić (44), koji igra generala Antu Gotovinu.

- Višnjića sam upoznao prije dvije godine u Šibeniku. Baš je dobar glumac - kaže Ivan. Peran

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mthesecond 05.03.2017.

    Baš bi mu legla uloga mladog Bujanca kao nekog epizodiste u filmu...To je ta mjera...Malo ga samo ušminkati,nagrditi da sliči na kokainđiju i to je to :))) Al ne znam tko bi prihvatio tu ulogu...Hahaha..

  • 24SaTa_1 05.03.2017.

    Svi vi koji se rugate samo se zapitajte kakvav ce vas sin ili kcerka biti....a vi koji vec imate zahvalite Bogu da je sve uredu. Zasto mislite da je on manje vrijedniji od vas .... mozete imati 2metra ali ste se pokazali upravo sad kakvi ste ljudi.fuj

  • vanka regule 05.03.2017.

    Ja bih ga primio da brani generala. Neka povede zmaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare