To je to što me zanima!

Želja obožavatelja iz Hrvatske: Bieberu, dođi nam što prije!

UJEDINJENI Mladi iz Hrvatske i regije u Zagrebu su pjevali Justinove hitove kako bi ga potaknuli da nastupi kod nas. Okupili su se u Društvenom centru Kino Mosor
Vidi originalni članak

Na dosad najvećem okupljanju hrvatskih beliebera, obožavatelja pjevača Justina Biebera (19), pjevalo se, sviralo i plesalo cijeli dan. Više od 400 mladih okupilo se u Društvenom centru Kino Mosor u Zagrebu.

- Mnogo je domaćih obožavatelja koji žele da Justin nastupi u Hrvatskoj. Došli su iz Virovitice, Rijeke, Karlovca, Osijeka i drugih gradova. Svi ćemo pjevati njegove pjesme i poslati mu video kako bi nam što prije došao - rekao je Patrik Majetić (15), jedan od organizatora.

On je s još pet znanaca, također velikih poklonika Biebera, na društvenim mrežama pozvao gotovo 3000 obožavatelja da im se pridruže.

- Povezali smo se s fanovima iz Beograda, Ljubljane i Sarajeva kako bismo udružili snage. Bitno nam je samo da dođe u ovu regiju tako da ga zovemo sa svih strana - ističe Patrik, koji je pjevača zavolio zbog njegovih odličnih tekstova o ljubavi i prijateljstvu.

Najviše ga oduševljava što je Justin u djetinjstvu bio siromašan, a unatoč raznim preprekama je uspio i postao slavan. Belieberi mu opraštaju sve skandale samo da što prije nastupi kod nas.

Idi na 24sata

Komentari 341

  • milanbelictioner 06.03.2014.

    Ej hejteri ljubomorni,vi nemate pojma koliko padate sa ovim jadnim komentarima,Titanik vam zavidi..Pa nemojte se blamirat' pi**e maloumne..Prostaci,Maloumnici,sramite se. BOYBELIEBERE I BELIEBERKE NE DIRAJTE!! >_<

  • ČengićIrena 09.01.2014.

    Znači.. -.-' Vi ste svi tu normalni koji ga vrijeđate i pričate o njemu retardirane stvari (stvarno bolesno), a mi smo maloumni jer ga slušamo?!?! Dajte si 5. -.-

  • SabineCrnjaković 09.01.2014.

    Zašto ga osuđivate,on je isto klinac od svojih 19 godina koji je postao poznat.Ne razumijem šta vam smeta kod njega.Samo vidite negativu u njemu,a da se malo bolje zapiteta i pogledate da svoj novac nije trošio uzalud nego za djecu,ljude kojima je pomoć važna.Razmislite malo prije nego što idete nest pisat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare