To je to što me zanima!

Željka iz 'Večere za pet' o životu s multiplom sklerozorom: 'Bilo je teško, bolest me promijenila'

Željka je za svoju večeru dobila mnogo zamjerki gostiju, no publika se oduševila njezinim nastupom. Otkrila je da se šest godina bori s multiplom sklerozom, koja je drastično promijenila njezin život
Vidi originalni članak

Sinoć je u prvoj emisiji slavonskog tjedna u  'Večeri za 5 na selu' kuhala Željka Olujević (49) iz Bebrine. Željka je za RTL ispričala detalje o svom životu s multiplom sklerozom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije šest godina oboljela sam od multiple skleroze i to je bio veliki stres za mene zato što sam osoba koja je jako aktivna, stalno sam u pokretu, volim se družiti... Kad je ta bolest došla, prvo što sam čula o tome, bilo je da osobe najčešće završe u kolicima, i to mi je bilo najteže od toga svega - rekla je Slavonka, koju je od najgoreg ishoda spasila liječnica koja joj je na vrijeme dala lijek.

- Hvala Bogu, to se zaustavilo te i dalje funkcioniram odlično. Nakon ove bolesti gledam sasvim drugačije život; više uživam, nije da nešto moram, nego napravim što mogu. Puno me promijenila bolest - ispričala je te dodala kako su joj u borbi s bolešću najveća podrška bili njezin suprug i obitelj.

JE LI MALO PRETJERAO? Gledatelji planuli na Ivicu: 'Sa svima je dobar, a onda ih pljuje! Nekulturan je i fore su mu loše'

Željka je za svoju večeru dobila mnogo zamjerki gostiju, no publika se oduševila njezinim nastupom. Gledatelji su joj dali samo pohvale, a tvrde da su drugi kandidati ljubomorni te da kalkuliraju.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • novival12🇭🇷✌ 12.10.2021.

    Čekaj onu popunjenu, što sve i svakog zna😂

  • dora555 12.10.2021.

    Napokon neki normalni ljudi u emisiji

  • Trudy 12.10.2021.

    Nije Brebrina, vec je Bebrina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare