To je to što me zanima!

Željka Joksimovića imaju na piku zbog vrijeđanja kandidata

Nakon što je kandidatu Iliji pred svima rekao kako bi mu bilo pametnije da skine višak kilograma ako se želi baviti pjevanjem, negodovali su roditelji i gledatelji
Vidi originalni članak

Vijeće za elektroničke medije zahtijevalo je od RTL televizije, koja prikazuje show 'X Factor Adria', da se što prije očituje zbog kršenja Pravilnika o zaštiti maloljetnika u medijima.

Spomenuti pravilnik kaže kako se neovisno o pristanku roditelja, staratelja ili skrbnika za sudjelovanje u emisiji maloljetnike nipošto ne smije omalovažavati i vrijeđati po bilo kojoj osnovi, a upravo to je napravio mentor Željko Joksimović (43). Nakon što je kandidatu Iliji Mihailoviću (16) pred svima rekao kako bi mu bilo pametnije da skine višak kilograma ako se želi baviti pjevanjem, negodovali su roditelji i gledatelji, a Željku se suprotstavila i kolegica Aleksandra Kovač (42).

- Nije mi bilo svejedno čuti takav komentar, pogotovo jer sam prije audicije za ‘X Factor Adria’ bio još deblji, ali odlučio sam se dovesti u red prvenstveno zbog zdravlja - izjavio je srednjoškolac. Iako je Željkov savjet shvatio dobronamjerno, Ilija je poslije pjevačeve oštre opaske počeo paziti na prehranu i intenzivnije trčati. Zbog novog i strogog životnog režima srednjoškolcu je čak i pozlilo prije snimanja showa. Ilija se jučer nije javljao na telefon jer je bio na probama, a komentar na slučaj nismo dobili ni od Joksimovića.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • du-tat 04.06.2015.

    Pa ne vidim da mu je nešto loše rekao. Pa stalno gledamo na TV kako su nam djeca debela. I na kraju krajeva Željko mu je to na lijep način dao do znanja. A ako se ništa ne smije javno reči maloljetniku, zašto taj maloljetnik je na TV-u????

  • često cenzuriran 04.06.2015.

    Joksimović???? Čuo sam da će CIA uzeti njegove CD-ove i mučiti AL Quaedu u Guantanamu ha ha

  • kung fu panda 04.06.2015.

    nestalo tema ha?kaj sezona kiselih kukumara već krenula?

Komentiraj...
Vidi sve komentare