To je to što me zanima!

Željko Bebek sam po kafanama traži svoju neprežaljenu ljubav

Željko Bebek drugu će godinu zaredom na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu. , ovoga lipnja Bebek će pjevati pjesmu "Ja po kafanama" autora Branimira Mihaljevića i Faye
Vidi originalni članak

Željko Bebek drugu će godinu zaredom na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu. Nakon prošlogodišnjeg 'Prvaka svijeta', ovoga lipnja Bebek će pjevati pjesmu 'Ja po kafanama' autora Branimira Mihaljevića i Faye. Istoimeni spot snimio je i režirao Dario Lepoglavec, a u glavnim ulogama pojavljuju se dvoje poznatih, Bebeku najdražih glumaca, Mirna Medaković i Filip Juričić. Mirna Medaković glumi njegovu neprežaljenu ljubav, a Filip, s kojim je i privatno prijatelj, glumi mladog Bebeka. U spotu se pojavljuje i Bebekova supruga Ružica koja je bila zadužena za pjevačev styling.


 
Legendarni pjevač prošle je godine spektakularnim koncertom u KD Vatroslav Lisinski obilježio 40 godine zavidne karijere uz svoj prateći bend, Simfonijski orkestar pod ravnanjem Josipa Cvitanovića i tamburaški orkestar CTK Varaždina pod ravnanjem Tibora Buna, a upravo je ovaj koncert bio njegov prvi solistički koncert u toj svečanoj dvorani. Zavidne energije bez obzira radi li se o snimanju nove pjesme ili novom koncertu, Željko Bebek veseli se novim projektima kao i nastupu u Vodicama u društvu brojnih kolega.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diablo.sb 17.05.2016.

    Ne trazi on nikoga on je jednostavno po kafanama

Komentiraj...
Vidi sve komentare