To je to što me zanima!

Željko Bebek u drami: Pokrali instrumente njegovom bendu

Kontaktirali smo pjevača kako bi nam ispričao detalje incidenta, a javila nam se njegova supruga Ružica Bebek. Rekla nam je kako nisu još pronašli opremu te su slučaj prijavili policiji
Vidi originalni članak

Željko Bebek (74) trenutačno proživljava pravu dramu. Njegovom bendu netko je pokrao glazbenu opremu, o čemu se pjevač oglasio na društvenim mrežama.

- Bendu Željka Bebeka provaljeno je u kombi u Zagrebu te je ukradena oprema od BASS GITARISTE i GITARISTE, te razne sitnice (mikrofoni, kablovi, koferi, stalci i sl.) iz istog. U nastavku je popis opreme koja nam je ukradena te molimo sve koji imaju bilo kakva saznanja o istoj, nalete na oglas, prije kupnje iste ili slične opreme provjerite serijske brojeve i slično, javite nam se. Svaka informacija dobro nam je došla te se unaprijed zahvaljujemo - stoji na službenoj Facebook stranici.

Kontaktirali smo pjevača kako bi nam ispričao detalje incidenta, a javila nam se njegova supruga Ružica Bebek (40). Rekla nam je kako nisu još pronašli opremu te su slučaj prijavili policiji. 

- To se vjerojatno dogodilo u petak, jer mi smo u subotu krenuli na put i opreme nije bilo u kombiju koji se nalazio ispred naše zgrade u Zagrebu - otkrila nam je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Velika je vrijednost ukradenih stvari, znate li koliko koštaju instrumenti? - dodala je.

SA ŽELJKOM U ARENI Tatinim stopama: Bebek junior priprema se za nastup u Splitu

Inače, u Bebekovom bendu svira i njegov sin Zvonimir (16), kojem je nakon krađe nestala gitara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Blue Star 17.12.2019.

    Beljak je bio na sasvim drugom dijelu grada 😀

  • lesijaka 16.12.2019.

    Sarajevski hapac

  • 33beg33 16.12.2019.

    tata bebek kojeg se ništa ne pita, jer menađerica ružica ,čobanica iz tomislasvgrada , vodi financije,nije sinu isplatila honorar i mali kao i tata mu voli bjelo i otišla oprema,ali platit će osiguranje takvima

Komentiraj...
Vidi sve komentare