To je to što me zanima!

Željko Bebek uživa u nastupima sa sinom Zvonimirom: 'Ovo je najljepši period moje karijere...'

Već nekoliko godina mu je pratnja na gitari Zvonimir, a Željko ne može sakriti koliko je ponosan na sina i sretan što ima priliku nastupati s njim
Vidi originalni članak

Glazbenik Željko Bebek (77) i nakon pedeset godina niže uspjehe u svojoj karijeri, a nedavno je nastupao na 57. Đakovačkim vezovima. Ovo je poseban period za Željka jer uz njega na pozornici nastupa i njegov sin Zvonimir. Za IN Magazin je Bebek progovorio o svojim koncertima i nastupima sa svojim sinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ovoj 2023. godini imali smo zaista najljepše koncerte, najljepše susrete s ljudima. Proveli smo se najbolje, čak smo imali i turistički dio cijele turneje koji je bio sjajan - rekao je Željko.

NASTUPAO JE SA SINOM Na 15. CMC festivalu posebno je priznanje dobio Željko Bebek: 'U ovo je uloženo puno truda...'

Već nekoliko godina mu je pratnja na gitari Zvonimir, a Željko ne može sakriti koliko je ponosan na sina i sretan što ima priliku nastupati s njim.

- Možda je ovo najljepši period u mojoj karijeri. Treba shvatiti to da kakav otac takav sin zapravo postoji ne samo u glazbi, to postoji u svim profesijama. Ne samo slično nego skoro isto gledamo na sve stvari u glazbi, u predstavi, showu koji nikad neće stat - govori.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.07.2023.

    Pogledao i poslušao par stvari od Bebekovih , osrednje nabijanje po instrumentima a stari glumata neku veličinu u HR a ispod đileta mu majica sa natpisom Jugosalven .

  • 12.07.2023.

    Legenda, što stariji to bolji

  • blackeder2022 12.07.2023.

    Bebek je ok,mali svojim izgledom podsijeća na parodiju kvazi rokera.Nije još skužija da ako imaš ono nešto,to je orginalnost,a ovo je da umreš od smija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare