To je to što me zanima!

Željko Pervan: Kolege na setu se smiju čim me vide u blizini

ŽIVOTNA ULOGA U humorističnoj seriji Nove TV “Kud puklo da puklo”, koja kreće na jesen, Pervan glumi propalog poduzetnika. Kaže da se odlično zabavlja na setu
Vidi originalni članak

Tako sam duboko ušao u ulogu da moram stalno imati osobnu kartu sa sobom kako bih se podsjetio da se ne zovem Marko, kaže Željko Pervan (51).

Komičar igra propalog poduzetnika u “Kud puklo da puklo”, humorističnoj seriji Nove TV koja kreće na jesen i prikazivat će se svaki dan.

- Ekipa je genijalna, odlično se zabavljamo. S Jankom Popovićem Volarićem više ne smijem biti u istoj sceni jer se počnemo smijati čim se pogledamo - oduševljen je Pervan kolegama.

U seriji glume i Mirna Medaković, Sanja Vejnović, Žarko Radić, Ecija Ojdanić, Ivan Herceg te Mislav Čavajda koji se proslavio u hrvatskoj sapunici “Villa Maria”. Pervanu ovo nije prva uloga. On je 2009. godine glumio i u seriji “Najbolje godine”. Komičar hvali životnost novog projekta tvrdeći da je duhovit po njegovoj mjeri. I uloga propalog poduzetnika mu se itekako sviđa.

- To je uloga za najveće holivudske zvijezde. Moj glumački talent, dosad neotkriven, konačno će se pokazati u punom sjaju. Ja i najuža rodbina uvijek smo vjerovali u mene, ali sad će svi znati koliko sam dobar u tome - najavljuje komičar.

Svoj lik opisuje kao dobrog oca i prosječnog supruga, a odnosi s ljudima su mu vrlo kompleksni.

- Nekad moram i plakati. Nije mi to teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu - rekao je Pervan.

Radnja prati svakidašnjicu osebujnih stanovnika izmišljenog planinskog sela Oštrovac. Projekt se snima na idiličnom Žumberku.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • joza1231 18.08.2014.

    Ma Pervan je kralj

  • denim4 24.07.2014.

    Baš me zanima serija, vjerujem da bude dobra..nek bude bar dobrog smijeha u ova žalosna vremena..Pervan je legenda..

  • kicami 23.07.2014.

    imao sam prilike bit na njegovom stand up show-u...publika se doslovno valjala od smijeha,meni daleko najbolji Hr komičar, (bolji i od Milanovića) !

Komentiraj...
Vidi sve komentare