To je to što me zanima!

Željko Pervan opet je na TV-u: Komičara pratite na RTL 2

Legendarni Pervanov Dnevnik evoluirao je od radijske uspješnice te će svojim prisustvom kontaminirati i televizijski prostor. Emisiju pratite od 5. kolovoza
Vidi originalni članak

Od 5. kolovoza, u terminu od 23.15 od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u 2, moći ćete gledati središnji regionalni informativni program u trajanju od 900 bitnih sekundi. 

Najpoznatiji pogonski inžinjeri, novinarski tehničari, Živojin Mirić i Želimir Kućina informirat će vas o svemu bitnom u zemlji, regiji, a i šire.

Legendarni Pervanov Dnevnik evoluirao je od radijske uspješnice te će svojim prisustvom kontaminirati i televizijski prostor. Zahvaljujući mreži jataka i doušnika,  inžinjeri se uspijevaju infiltrirati u sve institucije države i na taj način pružiti narodu pravu sliku stanja u državi a i šire.

Vjerujemo da je u vremenima sveopće krize i pada svih vrijednosti neophodno steći uvid u pravu istinu koju će vam dnevno prezentirati ova dva pledoajena hrvatsko-srpskog novinarstva.

- Samo je informiran narod uistinu informiran narod - Želimir & Živojin.

Ne propustite željka Pervana i Mladena Horvata, od 05. kolovoza, od 23.15 sati, na RTL-u 2!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • EvEvil 02.08.2013.

    wooohooooo! malo smijeha prije spavanja dobro dođe! :)))

  • Jawaracing 02.08.2013.

    hjoooooj, već ih čujem ... Živojin se stalno upliće u riječ, a Želimir: "Živojine prestani, tako ti se uplitali znaš di. Evo, evo, ja neću više, aj sad ti, evo ja neću"

  • MladenPejic 02.08.2013.

    joooooj pervanov dnevnik moj antidepresiv , daj još izlizalo se

Komentiraj...
Vidi sve komentare