To je to što me zanima!

Željko Pervan s Knjazom u Sloveniji naučio jodlati

Robert Knjaz u “Koledžici” je ugostio Željka Pervana, koji je kroz Sloveniju vozio Tomos. Hrvatski komičar je popularan i među Slovencima
Vidi originalni članak

Bilo je  to vrlo dirljivo putovanje, rekao je urednik i voditelj serijala “Koledžicom po svijetu”. U jednoj od idućih epizoda prikazat će boravak Željka Pervana u Sloveniji.
- Kiša i loše vrijeme omeli su nas u snimanju, pa smo odradili tek dio epizode. Bili smo u Ljubljani i Piranu. Očekuje nas i izlet na Triglav, koji smo morali odgoditi zbog snježne oluje - kaže Knjaz. Najviše ga je ipak iznenadila Pervanova popularnost među Slovencima, koji su mu prilazili i sami prepričavali njegove viceve na svoj račun.
- Najdraža im je fora da moraju u Italiju ili Austriju kad žele okrenuti auto - priča kroz smijeh Knjaz, koji je Pervana natjerao da nauči jodlati. Kroz susjednu državu Pervan će putovati na “nabrijanome” mopedu Tomos.
Knjaz kaže da još nije odlučio s kojom će epizodom početi novi serijal njegovih putopisnih reportaža u kojima Vlatku Pokos vodi na Fiji, a Rajka Dujmića u Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare