To je to što me zanima!

Žena bivšeg dinamovca hvali se krpicama i privatnim letom

Hrvatica i čileanski nogometaš posljednjih godina žive u Turskoj, gdje on zarađuje za kruh, a dok nema nogometa par čini sve u svojoj moći kako bi onima koji ih na društvenim mrežama prate pokazali da uživaju
Vidi originalni članak

Supruga bivšeg nogometaša Dinama Juniora Fernándesa (31), Marta Fernándes (24), na društvenim mrežama svoje pratitelje redovito izvještava o obiteljskim dogodovštinama i čarima života na visokoj nozi. Zbog pandemije Covid-19 virusa gotovo nitko više nigdje ne putuje, no Marta nije propustila pohvaliti se iz aviona.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatica i čileanski nogometaš Junior Fernandes posljednjih godina žive u Turskoj, gdje on zarađuje za kruh, a dok nema nogometa par čini sve u svojoj moći kako bi onima koji ih na društvenim mrežama prate pokazali koliko uživaju u odmoru.

Obožavateljica luksuznih brendova i nekadašnji dinamovac upoznali su se preko društvene mreže, dok je on živio i radio u Zagrebu, a 2016. su se vjenčali. Ceremonija je bila u Splitu, a nedugo nakon Marta je otkrila javnosti da je trudna.

3. GODIŠNJICA BRAKA Miss Fernandes objavila snimke svadbe: 'Ovo je prava sapunica'

Tada im se rodio sin Mateo, a Marta je nedavno obznanila kako čekaju drugo dijete pa u posljednje vrijeme gospođa Fernandes sve češće pozira s naglašenim trbuščićem. 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 16.05.2020.

    Ajmo bit malo realni i postavit si pitanje: tko jos danas normalan poslikava i objavljiva javno svoje skupe kuce, vile, auta, krpice itd..??? u ovome svijetu gdje ima toliko gladnih ljudi... ona se fali sa torbicama od 3000 eura??? znaci to rade samo ljudi koji nemaju pojma o pojmu, il su jos zapeli u svojoj 12 godini zivota...

  • hazari 15.05.2020.

    Ali interesantno sve ove žene nogometaša su iste troše ko lude i slikavaju se narcisoidno po medijima

  • 15.05.2020.

    udaš se za neuglednu čamugu, rađaš mu djecu samo da bi slikavala krpice. fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare