To je to što me zanima!

Žena bivšeg dinamovca uživa u luksuzu: Pokazala je i trbuščić

Marta je pokazala trudnički trbuščić u crno-bijelom kupaćem kostimu. Dok je Junior plivao, ona je jela lubenicu i slušala pjesme. Par uživa u elitnoj rezidenciji koja ima bazen i ogromnu terasu s pogledom na more...
Vidi originalni članak

Bivši dinamovac Junior Fernándes (31) i njegova supruga Marta Fernándes (24) uživaju u izolaciji. Marta se pohvalila kako je par nedjelju posvetio uživanju na suncu u Alanyi u Turskoj. Ona je 'hvatala' boju pored bazena u, a njezin suprug je plivao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marta je pokazala trudnički trbuščić u crno-bijelom kupaćem kostimu. Dok je Junior plivao, ona je jela lubenicu i slušala pjesme. Par uživa u elitnoj rezidenciji koja ima bazen, ogromnu terasu s pogledom na more i luksuzno je uređena. 

Ovih dana par je imao nekoliko razloga za slavlje. Marta je prije tri dana imala rođendan, a slavili su i Uskrs. 

- Sretan rođendan ljubavi moja. Želim ti sve najbolje u ovoj godini, kao i u životu. Neka mi danas budeš sretna kao i uvijek. Nadam se da ću biti uz tebe još mnogo rođendana i da ćemo zajedno graditi ovu prekrasnu obitelj - napisao je nogometaš na društvenim mrežama.

Prije deset dana i Junior je slavio rođendan, a ni na jednom slavlju nisu imali goste zbog mjera opreza zbog korona virusa već su se kao obitelj družili uz torte i kolače. 

Početkom travnja Marta je objavila na društvenim mrežama da je trudna. Par se upoznao i zaljubio preko društvenih mreža, dok je on živio i radio u Zagrebu, a 2016. su se vjenčali. Ceremonija je bila u Splitu, a nedugo nakon Marta je otkrila javnosti da je trudna.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Liliana_1 21.04.2020.

    Znam da će mnogi napisati da sam ljubomorna, ali ova preseravanja nogometaša su već dosadna.

  • 21.04.2020.

    Aj pustite Martu na miru ona je se udala samo iz ljubavi..

  • jozicalen9 21.04.2020.

    Pa tko su ti ljudi koji pišu tako uvredljive i primitivne komentare na račun gospođe Marte? Zašto su zavidni i bezobrazni, a ovaj bračni par je lijep i sretan, i želim im svu nsreću na ovom svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare