To je to što me zanima!

Žene vrištale: Becks počastio turiste šetnjom u boksericama

Pun autobus turista prolazio je pokraj imanja na kojem je David snimao reklamu za H&M. Po dvorištu je hodao samo u gaćama što je oduševilo djevojke u autobusu
Vidi originalni članak

Prvi put kad dođu u Los Angeles, većina turista sjedne na autobus koji ih vozi u obilazak kuća slavnih i bogatih. Jedna od 'znamenitosti' na Beverly Hillsu svim je ženama u jednoj turi razgledavanja ostala u jako lijepom sjećanju. 

Naime, dok su prolazili pokraj jedne kuće, vidjele su Davida Beckhama (37) koji je u boksericama hodao po dvorištu. Nogometaš je na imanju snimao novu reklamnu kampanju za H&M. Kad je spazio bus pun turista mahnuo im je i nasmijao se. 

- Vidjelo se da mu je malo neugodno, ali uspio se nasmijati i čak nam je ispričao vic - rekla je jedna turistica oduševljena pogledom na Becksovo mišićavo tijelo.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Sweat devil 27 04.10.2012.

    Hahhahhahah ovi muškići tu koji inače nama pišu da smo ljubomorke kad su sise i p...e tu a kad se ovakav frajer pojavi u 24h odmah se zajapure ko mali pjevčići hahahahahhahha.Nama vičete da smo ljubomorne a vi ste milijun puta više ljubomorni kad vidite tak nekog.

  • lady snake 04.10.2012.

    mmmm lijepo tijelo

  • _petra_ 04.10.2012.

    ma sta imas vristati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare