To je to što me zanima!

Žera: Dnevno popušim po pet kutija cigareta, živ sam i zdrav

Pjevač sa suprugom Barbarom i dvije kćeri blizanke uživa u obiteljskom životu. Već tri godine na skijanje odlazi na Kronplatz. U Zagrebu mu najviše nedostaju ćevapi
Vidi originalni članak

Pjevač Crvene jabuke trenutačno je na turneji 'Karlovačko Live' s Halidom Bešlićem. U svom poslu uživa, a na sceni se posve daje publici, piše Gloria. Kao strastveni pušač, Dražen Žerić Žera (47) smatra da bi pušači i nepušači trebali imati ista prava. Dnevno popuši pet kutija. Puši čak i na pozornici jer bez cigarete ne može dočekati kraj koncerta. U Zagrebu mu najviše nedostaju ćevapi, a život u hrvatskom glavnom gradu prihvatio je već 1994. godine kad se i doselio u metropolu. Već tri godine na skijanje odlazi na Kronplatz gdje s s društvom iznajmi cijeli hotel. Sami kuhaju, imaju bend i organiziraju karaoke. Sa suprugom Barbarom i dvije kćeri blizanke uživa u obiteljskom životu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kurčubić 16.12.2010.

    Ovaj popuši ko i moj stari, haha. A i u pjesmama stalno spominje cigaretu, ak ste primjetili

  • user_36418 16.12.2010.

    je odtud ti i taj tvoj pušački glas...jos malo pa ces ostat bez njega, samo pretjeruj...

  • HrvojeZagy 16.12.2010.

    joj daj ne serite pametnjakovići, Žera je car i oni imaju super pjesme i to je najbitnije, daje se za publiku na bini za razliku od ovih kaj vas večina sluša ( Turbo šrot (folk ) ), i ima pravo da radi kaj hoće, radije se da ispizdimo ove turbo šrot narodnjake odavde čim dalje u 3 pm mamu im j...., a i zajedno sa ovim pijandurama nogometašima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare