To je to što me zanima!

'Zgodna žena' još je u odličnoj formi unatoč svojim godinama

Glumica Julia Roberts sa suprugom Dannyjem i njihovo troje djece ljetuje na Havajima. Oskarovka je pokazala da godine ne utječu na njezin dobar izgled
Vidi originalni članak

Iako je navršila 43. godine i rodila troje djece, Julia Roberts i dalje je u odličnoj formi. Glumica, koja se proslavila ulogom u filmu 'Zgodna žena', pokazala je da godine ne utječu na njezin sjajan izgled. Julia sa suprugom Dannyjem Moderom i njihovo troje djece, blizancima Hazelom i Phinnaeusom (5) i sinom Henryjem (4) ljetuje na Havajima. Glumica i njezin mišićavi suprug, snimatelj Daniel s kojim je devet godina u braku, na plaži su uživali u izmjenjivanju nježnosti, a glumica je djecu od sunca zaštitila tako što je napravila improvizirani šator. Oskarovka je protivnica estetske kirurgije, a jednom je izjavila da je tajni sastojak ljepote sreća i možda malo kreme za oči.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • hottie_1 18.08.2011.

    To nam je naša emancipacija donijela-prije su žene morale samo dobro kuhati i odgajati djecu,a sad uz to dvoje moraš i savršeno izgledati,imati uspješnu karijeru,zarađivati,muškarci nas slobodno tretiraju bez imalo poštovanja,kad rodiš nakon 2 dana obavezno moraš imati staru kilažu,da te nebi siroti muškić zamijenio drugom,uz to nije baš poželjno biti neispavan i mrzovoljan.a oko nas šeće brdo ružnih mamlaza,smrdljivih i neobrijanih,koji još uz to ako nisu u bircu ili na tekmi,doma griju kauč!i baš im je super,dok žene jedna drugu omalovažavaju,kopaju jame jedna ispod druge,zabijaju si noževe i natječu se koja će bit ljepša i savršenija.koji ludi svijet.

  • padakiša 18.08.2011.

    Možda i nema tako zavidnu liniju ali meni izgleda lijepo, prirodno i ženstveno! Već mi je dosta onih umjetnih, kloniranih i beživotnih lutki. Pogotovo onih "savršenih" koje su valjda toliko opterećene izgledom da će zanemariti neke važnije stvari u životu samo da bi izgledale besprijekorno.

  • Lady Taky 18.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare