To je to što me zanima!

Zgrozila žiri 'Supertalenta', sad snima pjesmu: 'Ne obazirem se na hejtere, samo ih blokiram...'

Ne dobivam toliko 'hejt' komentara kao što sam prije, ali kad dobijem, blokiram tu osobu jer mi je nebitna i nema razloga da prati moj život, kaže Pamela, koja i dalje razvija glazbenu karijeru
Vidi originalni članak

Gledatelji showa 'Supertalent' sigurno se sjećaju Pamele Midžić (20), koja se žiriju predstavila izvođenjem pjesme 'Jedna noć' Maje Šuput (40). Tad je njezin video s natjecanja postao viralan i dosad ga je pregledalo gotovo tri milijuna ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Susan u 'Supertalentu' lomila stvari grudima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledateljima je za uho posebno zapelo njezino odgovaranje na komentare žirija. Na svaku njihovu kritiku onda je odgovarala: 'Skontala sam'. 

Prošlo je otprilike devet mjeseci od njezinog nastupa, ali njezini pratitelji na društvenim mrežama, kojih ima više od tri tisuće, i dalje je redovito ispituju za 'Supertalent'. No, nju komentari 'hejtera' ne zanimaju.

Upitali su Pamelu je li joj bilo teško kada su po društvenim mrežama ismijavali njezin nastup.

- Ne, nije mi bilo teško jer nisam obraćala pažnju na to. Za 'Supertalent' sam se već oglasila više puta i iznijela svoje mišljenje i ne mislim stvarno više. Ne da mi se to. Na takva pitanja više ne odgovaram - rekla je uzrujana Pamela.

Ni na negativne komentare više se ne obazire.

- Ne dobivam toliko 'hejt' komentara kao što sam prije, ali kad dobijem, blokiram tu osobu jer mi je nebitna i nema razloga da prati moj život pa makar to bilo i preko društvenih mreža. Zašto bi ta osoba mene pratila ako mi je 'hejter'? Ne kužim, ali dobro - kaže. 

Iako ne želi razgovarati o nastupu u emisiji, i dalje radi na glazbenoj karijeri unatoč kritikama.

- Vjerujem u sebe i što god drugi rekli, ja ne odustajem - govori Pamela. 

Prije dvije godine snimila je pjesmu 'Nedostaješ', a sada radi na novom projektu. 

- Pripremamo drugu pjesmu i spot. Jedva čekam - uzbuđena je Midžić. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • komentator__Luka 21.07.2020.

    dalo bi se slušati bez tona

  • Krušo Hagur 20.07.2020.

    A je li skontala?

  • IO 20.07.2020.

    Znaci ako si glup i netko ti kaze da si glup onda ga jednostavno blokiras i automatski vise nisi glup. To je danasnji nacin razmisljanja. Nije bolest sve sta boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare