To je to što me zanima!

Zidarić slučajno pokrenula humanitarnu akciju

Mirna Zidarić svoj je poklon-bon od trgovačkog centra donirala pretučenoj trudnici, oni su povećali iznos bona, a pomoći će i drugi
Vidi originalni članak

Puno vam hvala, rukovali su se presretni supružnici Babić sa sportskom novinarkom Mirnom Zidarić dok je njihovo šestero djece sramežljivo poziralo pred fotoaparatom.
- Nema na čemu - bila je skromna Mirna, koja nije ni slutila da će pokrenuti humanitarnu akciju. Prošli tjedan bila je gošća na petom rođendanu King Crossa. Od trgovačkog centra dobila je poklon-bon, no odlučila ga je dati trudnici koju su pretukli pred zgradom u Zagrebu, nakon čega je ona pobacila.
- Užasnula me tragedija obitelji Babić. Ta osmeročlana obitelj živi u 19 kvadrata. Žao mi je djece - rekla je Mirna. Poklon-bon u Upravi centra povećali su na 3500 kuna, koje je Mirna Zidarić jučer uručila Babićima. I iz Podravke su obećali da će pomoći. Sljedeći tjedan i oni će obitelji Babić uručiti poklon-pakete

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ariela 29.09.2007.

    DA SU SVI KAO MIRNA! Bravo!

  • lomic 29.09.2007.

    Mirna Zidarić je divna osoba, a ovo joj nije prvi put da učestvuje u spontanim i organiziranim humanitarnim akcijama... Jako je osjetljiva na tuđu nesreću, odgojena u zdravoj obitelji uvijek pomaže drugima. Garderobu svoje djece redovno šalje urednu u Dječji dom u Nazorovoj. I svoju djecu odgaja tako da poštuju različitosti, ali i da ne budu sebični, već da pomažu potrebitim...Hvala joj, i neka njeni roditelji budu ponosni! Neka budu ponosni i članovi Sportske redakcije HTV, gdje Mirna kao jedina novinarka (žena) uspješno radi svoj posao... Hvala na obavijesti našim najboljim novinama 24sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare