To je to što me zanima!

Židovi sada Thompsonu žele zabraniti i Australiju

Nakon što su se bunili zbog Thompsonove turneje po Americi, židovi traže australsku vladu da našem pjevaču zabrani nastup u Australiji
Vidi originalni članak

Nakon što su se bunili zbog Thompsonove turneje po Americi, židovi sada traže australsku vladu da pjevaču zabrani nastup u Australiji. Američki mediji su, nakon održanih koncerata, izjavljivali kako Thompson nije nacist i antisemit, ali to "B'nai B'rith Anti-Defamation Commission" udruzi nije bilo dovoljno. Australske novine Australian Age pišu kako se zabrana traži jer je na njegovim koncertima sve puno ustaša i neo-nacista, a tekstovi pjesama su antisemitski. Thompson treba u Australiji održati nekoliko koncerata, a u Sydneyu pjeva za Novu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nike_20 19.12.2007.

    Thompson je zakon! Ko šiša židove...

  • handcream 11.12.2007.

    znate li koloko ima zidova u hrvatskoj? 2000

  • lex007 11.12.2007.

    Ma njima zapravo smeta križ koji Thompson nosi oko vrata. Govna jedna smrdljiva. A glupi Bandić im pali svijeće usred trga. Fuj!!! Nikome Thompson ne smeta, čak su i Ameri potvrdili da je čovjek u redu ali oni ne odustaju. Thompson živi vječno!!! I jednoga dana kada ga ne bude više bilo narod će i dalje pjevati njegove pjesme!!!! BOG I HRVATI!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare