To je to što me zanima!

Zinar-aga provodi nemilosrdne običaje u plemenu, svi se boje

Presude koje nisu bile izvršene dok je Boran bio aga, jedna po jedna bivaju izvršene sad kad je Zinar postao aga. Nitko nije izuzet od toga, čak ni oni najbliži Zinar-agi...
Vidi originalni članak

Nakon što je Boranu oduzet status age, on i njegova obitelj izbačeni su iz plemena. Boran više nema pravo glasa kad se raspravlja o plemenskim pitanjima. Sada samo Zinar-aga donosi odluke. Firuze kaže Boranu da Bedirhanu nitko ne može oduzeti status age.

S druge strane, Zihar-aga, koji je odlučan u nakani da ostane vjeran običajima, odluči da je krajnje vrijeme da učini nešto. Presude koje nisu bile izvršene dok je Boran bio aga jedna po jedna bivaju izvršene. Nitko nije izuzet od toga, čak ni oni koji su mu najbliži. Zinar-aga govori Umu da se mora udati za Dilavera. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • optimistika 27.02.2013.

    Pa novinari očito nemaju više motivacije i mašte o čemu pisat, ovako više serija nije zanimljiva kad znaš unaprijed . Dragi novinari pišite više o našoj ljepoj zemlji i njenoj patnji a okanite se sapunica iako je sve u državi sapunica.

  • ladopego 27.02.2013.

    Tko to uopće gleda,ukinula bi tu glupost jer očito da promovira nasilje,u svakom reklamnom isječku netko u nekog puca,užas grozno i ti odurni običaji!

  • sweetbee_1 27.02.2013.

    ovaj novinar kao da piše o stvarnim ljudima, ne zbunjujte ljude, pa ne gledamo svi sapunice, trebalo mi je malo vremena dok sam shvatila da su to likovi iz sapunice

Komentiraj...
Vidi sve komentare