To je to što me zanima!

Žiri nije prepoznao pjevačicu: Smršavjela je čak 35 kilograma

Pitale smo se što da radimo s njezinim životom, jer smo znale da će je žiri izbaciti u idućem krugu zato što je debela i odlučile smo da ona dođe u ovaj krug s minus 35 kilograma i ona je to uradila, priznala je Šerifović
Vidi originalni članak

Glazbeno natjecanje 'Zvezde Granda' vratilo se na male ekrane, a publiku i žiri oduševila je kandidatkinja Krstinja Todorović (23) iz Podgorice.

Otpjevala je 'Dani i godine' od Nine Badrić (47) i 'Crni ples' Oktobra 1864. Dobila je maksimalnih šest 'DA' i time si osigurala direktan prolaz u sljedeći krug natjecanja.

Njezina mentorica je pjevačica Marija Šerifović (35) koja je priznala da su pored glazbenih priprema radile i na fizičkom izgledu.

- Krstinja i ja smo povele ozbiljan razgovor. Pitale smo se što da radimo s njezinim životom, jer smo znale da će je žiri izbaciti u idućem krugu zato što je debela i odlučile smo da ona dođe u ovaj krug s minus 35 kilograma i ona je to uradila - priznala je Marija.

Zatim se obratila svojoj kandidatkinji na koju je iznimno ponosna.

- Osim toga što si smršavjela 35 kilograma, večeras si pjevala bez greške, maestralno. Ja sam na tebe megaponosna - rekla joj je.

POSLUŠAJTE KAKO PJEVA Karleuša je napravila spektakl: Izvijala se i servirala stražnjicu

Njezin nastup nije prošao bez komentara kontroverzne pjevačice Jelene Karleuše (41) koja je također član žirija.

- Bila si fantastična večeras, bez greške stvarno. No moram nešto kazati vezano za gubljenje tvojih kilograma. Samo netko tko može pobijediti sebe, taj može osvojiti cijeli svijet i pobijediti u ovom natjecanju. Prema tome, ja ti čestitam od srca što si tako dobra pjevačica. Ali u ovom poslu, nažalost, surova su pravila te se gleda i fizički izgled. Ti si mene oduševila svojom voljom i željom da nastaviš dalje, osvjetlala si obraz svom mentoru i pokazala da si ozbiljan kandidat za finale, bravo! - poručila je Karleuša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 26.05.2020.

    ja sam mislio da se presvukla samo

  • Borna.2 26.05.2020.

    Trebalo bi bar još 35 kg

  • 25.05.2020.

    mogli ste stavit i sliku gdje je smršavila

Komentiraj...
Vidi sve komentare