To je to što me zanima!

Žiri u suzama: Hana pjevala majci uz koju nije odrastala...

Svojom dirljivom izvedbom pjesme Hanke Paldum 'Mojoj majci' Osječanka Hana će izazvat suze u očima žirija, ali i publike, te naposljetku i vlastite mame
Vidi originalni članak

Natjecateljicu glazbenog showa 'Zvjezdice' Hanu Pešo (13) odgojila je baka uz pomoć prabake jer ju je majka morala rano napustiti kako bi zbog poslovnih prilika otišla u inozemstvo. Njezina majka odlučila se vratiti u Hrvatsku kako bi nadoknadila izgubljene godine, no Osječanka priznaje da joj je baka još uvijek na prvom mjestu. 

Trinaestogodišnja djevojčica nikada do sada nije pjevala javno, a na pozornici 'Zvjezdica' će pjesmom pokušati prenijeti emocije prema majci. Svojom dirljivom izvedbom pjesme Hanke Paldum 'Mojoj majci' izazvat će suze u očima žirija, ali i publike, te naposljetku i vlastite mame. 

- Ovo je specifična pjesma, to su pjesme koje pjevaš jednom u životu, pjesme koje imaju dušu. Takve pjesme nisu hit, one su vječnost! Ti si tu pjesmu posvetila svojoj majci i izvela si je vrlo emotivno. Ti nisi pjevala, ti si proživljavala i čestitam ti na tome - rekao je djevojčici Enis Bešlagić, a s njim se složila i Indira Levak, koja zbog plača nije mogla izustiti riječi. 

Ni ostatak žirija nije ostao imun na Haninu osjećajnu izvedbu, koju gledatelji mogu vidjeti u petak u 20.10 sati na RTL-u. 

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.05.2018.

    Ako je šou za djecu tada i nastupi trebaju biti dječiji...stop šminkanju, sexi haljinama i sličnim glupostima...pa zaboga, to su samo djeca.Čak treba zabraniti sexi pjesme poput Čarobno jutro koja je inače izuzetna pjesma, ali potpuno neprimjereno da ju pjeva malena djevojčica. Ne razumijem ni produkciju niti mame i tate.

  • Tvuvikgori 26.05.2018.

    Gledah sinoć bilo je super nastupa ali i njih dvoje troje groznih.nije ih se moglo slušat.žao mi štoneki roditelji forsiraju pa se djeca na kraju razočaraju...inače šminkat djecu od 12-13 godina i sređivat ih ko odrasle...to je korištenje djece u svrhu zabave širokih masa...a da ne kažem i jos koga....

  • 25.05.2018.

    Ovo mi miriše na neki dogovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare