To je to što me zanima!

'Živa sam jer sam zaljubljena, a prestala sam i piti i drogirati se'

Pjevačica je od nedavno promijenila način življenja. Ne samo da nije u depresiji već više ne pije, a promijenila je i način prehrane. Vino uz večeru pije samo jer je zdravo
Vidi originalni članak

Nakon nastupa u Amsterdamu pjevačica se pohvalila da je presretna s Taylorom Kinneyem (31). Fanovima je rekla da više nije deprimirana kao što je bila prije nego što se zaljubila u glumca.

Lady GaGa (26) od nedavno je promijenila način življenja. Ne samo da nije u depresiji već više ne pije, a promijenila je i način prehrane. Kaže kako sad uz večeru zna uzeti čašu crnog vina, ali samo zato što je to zdravo. Osim vina voli i viski, ali kako je sad na dijeti, morala se odreći omiljenog pića. U mjesec dana planira skinuti pet kilograma. Da bi u tome uspjela, ne jede hranu koja sadrži gluten i pšenicu. Upozorila je i suradnike da restoranima koji joj pripremaju hranu pošalju obavijest o novom režimu prehrane. S Kinneyjem, zvijezdom serije “Vampirski dnevnici”, u vezi je godinu dana i napokon je, kaže, sretna. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ella_54 06.09.2012.

    Haha, kak da ne?!Tako jadno privlačenje pozornosti.To je i kod nas popularno a u Americi još više. Jedno vrijeme su u Hrvatskoj svi redom odlučili priznati kako se drogiraju i ispričali svoju pričicu kako bi ih žalili.Onda bi nakon mjesec, 2, 5 kao opet bili ok pa bi ih narod volio.Da je prestala, nebi izgledala tak jadno, ružno a uostalom čist čovjek uopće ne daje takve izjave.

  • zvonee 05.09.2012.

    a fala Bogu! Zao mi samo Rihanne, ta je sve gora s drogama i alkoholom al ovak ok pjeva

  • kik123 05.09.2012.

    jadnooooooo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare