To je to što me zanima!

Žive američki san: DiCaprijeve fatalne vučice s Wall Streeta

Hrvatica Žana Janjić-Markelson u hitu Martina Scorsesea glumi stjuardesu koja mora obuzdati podivljalog DiCaprija, a Slovenka Katarina Čas je striptizeta
Vidi originalni članak

Nekoliko mjeseci poslije audicije Žanu Janjić-Markelson (38) nazvala je agentica i rekla joj da je bila najbolja među 15-ak kandidatkinja koje su se borile za ulogu u crnoj komediji “Vuk s Wall Streeta”. Dubrovkinja, koja se prije nekoliko godina zbog supruga Amerikanca preselila u SAD, snimila je napetu akcijsku scenu s Leonardom DiCaprijem (39). Žana, koja se u filmu pojavljuje kao stjuardesa, miljenika žena morala je vezati za sjedalo jer se Leov lik u zrakoplov ukrcao pod utjecajem opijata.

Prije nego što se odlučila posvetiti glumi Hrvatica je u Zagrebu diplomirala na Akademiji likovne umjetnosti. Kao slikarica je imala uspješne izložbe u domovini i inozemstvu. Danas sa suprugom i dvoje djece živi u New Yorku.

Ulogu u filmu “Vuk s Wall Streeta” dobila je i Katarina Čas (37). Karijeru je u rodnoj Sloveniji počela kao model i televizijska voditeljica, a glumila je u hrvatskim serijama “Zauvijek susjedi” i “Pod sretnom zvijezdom”.

U zajedničkoj sceni s DiCaprijem pojavljuje se kao seksi striptizeta koja Leu i njegovom kolegi kojeg glumi oskarovac, Francuz Jean Dujardin (41), objašnjava da nije Slovakinja nego Slovenka. I Katarina se zbog glumačke karijere preselila u London.

Ondje ima agenta koji joj traži uloge. Prvi strani film “The Guard” snimila je 2011. godine u Irskoj. Poslije suradnje sa Scorseseom Slovenka će u filmu “Imagine” utjeloviti zaručnicu Ala Pacina (73).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • strmi007 08.01.2014.

    to je u redu

  • ajavix 29.12.2013.

    fascinatno je koliko on sebe unosi u lik koji glumi, to dolazi do izražaja u ovom filmu i *veliki gatsby*

  • Zmar116 29.12.2013.

    Najbolja scena u filmu je definitivno kad di caprio šmrće bijeli prah prvo sa guze,a onda i sa bujnog poprsja jedne od dvadesetak predivnih plavuša koje su prošle kroz film...Doduše nije bio loš ni divlji sex u krevetu punom dolara ili kad je dolare bacao po FBI-cima koji su odlazili sa njegove jahte nakon ispitivanja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare