To je to što me zanima!

'Živjela sam na kiselom kupusu ostavši bez posla u HNK'

S dvadesetak filmskih i još barem toliko kazališnih uloga Vera Zima (57) posljednjih je godina nakon teške bolesti doživjela renesansu glumačke karijere
Vidi originalni članak

S dvadesetak filmskih i još barem toliko kazališnih uloga Vera Zima (57) posljednjih je godina doživjela renesansu karijere. Prije dva mjeseca 33-godišnji staž okrunila je nagradom Hrvatskoga glumišta za najbolju TV glumicu za ulogu Ruže Kosmički u TV seriji “Odmori se, zaslužio si”. Upravo je dobila i novu ponudu - ulogu u filmu Biljane Čakić “Prevoditeljica”. Za 24sataExpress glumica se prisjeća djetinjstva u Pločama, boemskog života i ispijanja vina s vodom nakon predstava, otkriva da ipak voli više film od kazališta i kako je '90-e, dok je bila bez posla, preživjela kiseleći kupus.

Više pročitajte u 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • janaa18 09.02.2011.

    vera je odlična glumica. meni osobno najdraža hrvatska glumica. želim ti još puno uloga :) i sve najbolje u životu.

  • fijuman 08.02.2011.

    Ma neka vas dragi Bog čuva i služi dobro zdravlje. Po fizičkom izgledu i ponašanju slični ste mojoj majci koje već duže nema. Da je barem više takvih ljudi u Hrvatskoj. Želim vas još dugo gledati i uživati u vašim ulogama jer ste jako simpatični. Vera je ZAKON!!!!!

  • user_45196 08.02.2011.

    Vera,mnogima od nas život su zagorčali 90-tih iako ništa loše nismo napravili. Vjerujem u onu narodnu : " Sve se vraća, sve se plaća ", pa se nadam da će ostatak života nadoknaditi sve ono loše što je bilo. Pozdrav generacijo. Želim ti puno zdavlja i miran život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare