To je to što me zanima!

Živjeli su u predbračnoj čistoći: Pjevačica Ciara stala pred oltar

Par se vjenčao nekoliko dana ranije u Washingtonu, no ceremoniju su održali u dvorcu u Velikoj Britaniji pred stotinjak gostiju. Sportaš i pjevačica odlučili su se čuvati za brak
Vidi originalni članak

Američki sportaš Russell Wilson (27) oženio je pjevačicu Ciaru (30) u društvu najbližih prijatelja i mnogih poznatih lica. Ceremonija se održala u dvorcu u Velikoj Britaniji, a među 100 gostiju bili su Jennifer Hudson (34) i Kelly Rowland (35), koja je bila djeveruša.

Nevjesta je nosila bijelu vjenčanicu dizajnera Roberta Cavallija, a sa zvijezdom Seattle Seahawksa odlučila je živjeti u predbračnoj čistoći. Par je navodno zavjete izmijenio nekoliko dana ranije u Washingtonu, a ceremoniju su održali u bajkovitom dvorcu

Rusell je pjevačicu zaprosio 1. ožujka, a tvrdi kako je od prvog dana znao da je ona žena njegovog života. Ciara ima sina s reperom Futureom (32), a rastali su se zbog njegove nevjere.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gumiberica 10.07.2016.

    Valjda se nije razocarala

  • karamba00 08.07.2016.

    Ljudi nije se ona čuvala za brak nego on. Ona je samo prihvatila njegovu odluku.

  • sansun 07.07.2016.

    Isprani mozgovi! Pa sta sto je zivjela u cistoci, majke ti kad nas nitko nije znao ucit pravim vrijednostima i onda kada odlucis bit moralan si idiot! Svaka cast njima ako je to istina, zivjela je i Britney cistocu sa Justinom dok nije ljubav pukla pa izaslo sve na vidjelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare