To je to što me zanima!

'Život Michaela Jordana' bi uskoro mogao dospjeti u kina

Problemi u Jordanovom osobnom životu su napravili svoje te je košarkaš 1993. odustao od košarke. Godinu dana igrao je baseball, da bi se 1995. vratio u 'Igru'
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih sportaša u povijesti košarke svakako je Michael Jordan. Za njega je povezana i jedna od čudnijih priča o nekom sportašu. 

Jordan je u trenutku kada je suvereno vladao terenima s Chicago Bullsima odlučio odustati od košarke te prebaciti svoj fokus na baseball. Praktički svi u njegovoj okolini, a i šire, ostali su zaprepašteni potezom. Samo godinu dana prije odluke da odustane, Jordan je odveo Bullse do treće uzastopne pobjede, pa su svi smatrali kako je sportaš na svojem vrhuncu.

No problemi u Jordanovom osobnom životu su napravili svoje te je košarkaš 06. listopada 1993. odustao od košarke. Jedan od razloga vrlo vjerojatno je bilo ubojstvo njegovog oca ranije te godine. Godine 1994. potpisao je ugovor s Chicago White Soxima, u nadi da će se baviti baseballom, no završio je u drugoligašu Birmingham Barons.

O cijelom tom događaju bismo mogli dobiti film, i to od produkcijske kompanije Willa Smitha. Scenarij za film već godinama stoji na polici, tj. na crnom je popisu (The Black List), no glumac ga je primijetio i pokrenuo je cijeli projekt. To nije nimalo čudno ako se uzme u obzir da su Jordan i Smith dobri prijatelji.

Djelo se trenutačno zove 'The Prospect', no to su jedini podaci koji kolaju o projektu. Niti je svemu pridružen redatelj niti ima ikojeg glumca u igri. Trenutačno je jedino potvrđeno kako je Smithova produkcijska tvrtka, Overlook Entertainment, u igri.

O svim novim informacijama vezanim za ovaj film pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • champion_1 22.12.2017.

    odrađivao je grupnjake 6 na 1. to se znalo ali su ga mediji u ncionalnom interesu štitili. zato ga je juanita ostavila, štepao je sa strane ko partijski komesar.

  • plik 22.12.2017.

    nekak dvojim tko je veći sportaš: Jordan ili naš Lukica !??

  • hrvoje1978 22.12.2017.

    Najveći svih vremena...Definitivno čovjek koji je digao košarku na neki svemirski nivo...Njegove atletske predispozicije su učinile svoje...Užitak ga je bilo gledat...Tih godina su Bullsi gazili sve pred sobom...Imali su skor 72 pobj. i 10 poraza u cijeloj sezoni....To je bilo 1995.god brijem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare