To je to što me zanima!

Život u Dubaiju: Sestra Jerka Leke sprijateljila se s Lindsay

Jelena Leko preselila se u Dubai zbog posla još prije dvije godine. Osim što je, šuška se, našla sreću u ljubavi sa sinom Igora Štimca, Jeleni i 'cvate' društveni život
Vidi originalni članak

Obožavam ovu prekrasnu ženu otkad sam bila mala. Lindsay je trebala junakinju, pa je sama to postala. Ne osuđujte ono što ne možete razumjeti, napisala je Jelena Leko pored fotografije na kojoj pozira s 'odbjeglom' holivudskom glumicom Lindsay Lohan. 

Sestra nogometaša Jerka Leka (37), Jelena (29) preselila se u Dubai 2015. godine zbog manekenskog angažmana. Tamo se zbližila i sa Lukom Štimcem (27), sinom nogometnog trenera Igora (49), a šuška se da je prijateljstvo izraslo u ljubav. 

Jelena svoj život u Dubaiju dokumentira i fotografijama na društvenim mrežama. Nedavno ju je posjetila i supruga njenog brata, Iva sa sinovima Carlosom i Leonom. 

Lindsay se posljednjih mjeseci bavi dobrotvornim radom koji je vodi u arapske zemlje. U nedavnom je intervjuu otkrila da trenutno proučava islam.

- Pronašla sam mir u čitanju Kurana. Proučavam islam i učim pisati arapsko pismo te slušam molitve na arapskom - rekla je glumica te dodala kako ne želi pričati o svom vjerovanju jer je to privatna stvar. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 7ivo777 16.05.2017.

    imaju šeici sto raditi,dolari buše gdje burgija neće,a sponze je znaju unovčiti,sljedeći.........,a na kraju im uvale kuran da čitaju

  • Boki8 16.05.2017.

    Sve je to fino i djeluje fino spolja ali treba se nositi sa tim u dusi i moci sam sebe pogledati u ogledalo a li i za to imaju pilule. Kad pomislis samo oni stari bahati lovatori istresaju se u tebe i na tebe za malo luxuza. Ali kao sto sam rekao guraju se pilule i ti te odrzava neko vrijeme. Ali sta dalje.........?

  • marijo16 16.05.2017.

    Hvata Šeike za palice, a oni plaćaju tisuće $.

Komentiraj...
Vidi sve komentare