To je to što me zanima!

Zla mumija ima opake planove za neustrašivog Toma Cruisea

Princeza treba sposobnog lovca na blago zbog svojeg bezočnog plana. Natjerat će ga da proživi strahote kako bi se priklonio njenom krajnjem cilju, svjetskoj dominaciji
Vidi originalni članak

Iako iz nekoliko foršpana i raznih videa koji su se pojavili o novom filmu  Toma Cruisea, 'Mumiji', nismo previše mogli zaključiti o tome kakav je njegov lik, i dalje se neke stvari znaju. Tako je poznato da će Cruise ovaj put glumiti lika koji je samo neustrašiv, no koji nije svemoguć niti sveznajuć.

Ne samo to, već će njegov lik imati i komičnu stranu, što baš i nije toliko karakteristično za likove ovog glumca. Doduše, ta komična strana neće mu dobro doći u borbi protiv neumrle princeze Ahmanet.

Kako se do sada zna, spomenuta princeza treba ovog lovca na blago zbog nekog njenog bezočnog plana. Natjerat će ga da proživi strahote da bi se priklonio njenom cilju - svjetskoj dominaciji. Mistična kraljevna je još prije nekoliko tisućljeća bila ona kojoj su obećali prijestolje, no kada se to obećanje izjalovilo, princeza Ahmanet se okrenula mračnim silama. Te sile sada napokon žele svoje.

Pogledajte video

Glavnu ulogu u 'Mumiji' drži legendarni Tom Cruise, a ulogu Mumije, tj. kraljice Ahmanet, preuzela je Sofia Boutella. Anabelle Wallis kao Jenny Halsey je u sporednoj ulozi uz . Film režira Alex Kurtzman.

'Mumiju' ćemo u kinima moći vidjeti na ljeto 2017. godine, 8. lipnja, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sprangija 07.05.2017.

    Bas pravi akcijski junak..jedini covjek kojemu su zubi duzi od prstiju na ruci

Komentiraj...
Vidi sve komentare