To je to što me zanima!

Zlatko Mateša i njegova mlađa djevojka modno su se uskladili

Predsjednik Hrvatskoj olimpijskog odbora došao je na izbor za najboljeg sportaša i sportašicu godine sa svojom djevojkom, ekonomisticom Bojanom Maglaić
Vidi originalni članak

Zlatko Mateša (68) i Bojana Maglaić (34) modno su se uskladili za svečanu dodjelu nagradu. Dok je predsjednik HOO došao u crnom odijelu, njegova partnerica odabrala je crnu haljinu, a struk je dodatno naglasila remenom.

Dugu plavu kosu je nakovrčala, a izabrala je lagani make up kojeg je 'začinila' crvenim ružom.

Bivši vaterpolist i premijer Bojanu je upoznao na putovanju po Mongoliji 2011., kada je obnašao dužnost počasnog konzula u toj zemlji. Tada je govorio koliko je zaljubljen i kako priželjkuje brak. 

Ako Zlatko i Bojana stanu pred oltar, čelnom čovjek Hrvatskoj olimpijskog odbora to bi bio četvrti brak. Prije no što je počeo romansu s Maglaić, ljubovao je s mongolskom manekenkom. Sa svim bivšim suprugama ostao je u dobrim odnosima. 

Na izboru za najbolje sportaše i sportašice, svjetska prvakinja u disku Sandra Perković proglašena je najboljom u 2017., a najbolji je gimnastički prvak Tin Srbić. Nagrade je uručio premijer Andrej Plenković

Idi na 24sata

Komentari 134

  • babapava 24.12.2017.

    Ajme declo ti stariji od tate😂😂

  • fiondica 22.12.2017.

    A Slavica ...? Deda 68 ima "djevojku". Imao je 34 godina kada se ona rodila. Ajme preslatko.

  • Giovanna123 22.12.2017.

    Bljak! Nije puno stariji... Samo duplo... Žalosno... Degutantno... Još djevojka? Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare