To je to što me zanima!

Žmire će kuhati na svadbama i zabavama, a otvara i konobu

Trogiranin u uređenje prostora planira uložiti 100.000 kuna. Najviše novca, kaže, potrošit će na profesionalnu kuhinju. Po zimi će hranu dostavljati po narudžbi
Vidi originalni članak

Robert Predrag Žmire (40), finalist prve sezone “Masterchefa”, otvorit će konobu u središtu Trogira. Unajmio je prostor od 30-ak kvadrata.


- Spremat ćemo ukusnu dalmatinsku hranu, ali posebno smo se potrudili oko ponude vina, u kojima će gosti, nadam se, uživati - rekao nam je Robert. 

Trogiranin u uređenje prostora planira uložiti 100.000 kuna, a u radovima će mu pomoći prijatelji. Najviše novca, kaže, potrošit će na profesionalnu kuhinju. Dodao je kako će ga isto tako moći angažirati da kuha na svadbama i obiteljskim zabavama.

U zimskim mjesecima, kad u Trogiru nema turista, Robert će hranu dostavljati po narudžbi. Žmire trenutačno radi u beach baru na Čiovu, gdje kuha za nautičare.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • diba_1 02.09.2012.

    puno sreće u poslu, i vrijeme je da se poćne predstavljati naša kuhinja u pravom svijetlu, a ne da nam specijalitet na jelovniku bude ćevap i pizza.

  • ada47 02.09.2012.

    bravo majstore, samo malo više poradi na slasticama, tu mi baš nisi "doma", sve ostalo je super....sretno!

  • a ha 02.09.2012.

    nastavak od malo prije ovo je s.mobilnog uređaja pa sam krivo stisnuo. Tebi želim dugo prijateljstvo s onim iz naslovnice članka tko zna možda.i postanete nešto više od prijatelja ili poslovnih partnera, nemoj više napadati narod nego se uhvati tavica i tećica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare