To je to što me zanima!

Zna se što je usamljeni Harry govorio gostima na krunidbi: Buljio je u tetu Anne i bio čudan

Princ Harry stigao je na očevu krunidbu prije brata Williama, a dok je čekao početak krunidbe, bio je jako nervozan
Vidi originalni članak

Čitač s usana otkrio je što je princ Harry (38) rekao gostima kada je stigao u Westminstersku opatiju na krunidbu svog oca kralja Charlesa III. (74)

Odbjegli sin sjedeo je u dalekom trećem redu, te gledao svog brata Williama u prvom, a Harryju su društvo radile sestrične, princeze Eugenie i Beatrice sa svojim muževima. Riječ je o kćerima još jednom kraljevskog odmetnika, princa Andrewa (63), upletenog u pedofilski skandal pod palicom preminulog Jeffreyja Epsteina koji mu je bio bliski prijatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ je stigao prije Williama i njegove supruge Kate, a dok je ulazio u Westminstersku opatiju ljubazno je pozdravljao ostale uzvanike riječima 'lijepo vas je vidjeti', 'dobar dan', 'zdravo'. Čitač s usana otkrio je i kako je prokomentirao da sve u opatiji izgleda divno. - Pogledajte to - rekao je nekima.

POGLEDAJTE VIDEO: RASKOŠ I GLAMUR NA CEREMONIJI KRUNIDBE

POGLEDAJTE VIDEO: ODBJEGLI PRINC HARRY VRATIO SE TATI

STIGAO BEZ MEGHAN Odbjegli sin na krunidbi: Od Harryja su neki okretali glave, a čini se kako je izgubio još kose

Stručnjakinja za govor tijela otkrila je i kako je Harry bio vrlo nervozan zbog prvog susreta sa starijim bratom i ostatkom obitelji od objave svojih kontroverznih memoara 'Rezervni' koji su dodatno pogoršali već ionako narušene odnose slavne obitelji, jer je u njima Harry iznio niz ozbiljnih optužbi na račun njenih najistaknutijih članova, što je posebno povrijedilo i razljutilo upravo Williama (40), ali  i Charlesa.

- Dok je Harry čekao na svom mjestu da mu stignu otac i brat, bilo je jasnih znakova ekstremne napetosti ili neugode. Grizao je i lizao usne i često treptao pokazujući da je pod naletom adrenalina zbog stresa - piše britanski The Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: KRALJ PRVI PUTA MAHNUO NARODU S BALKONA

NARUŠEN ODNOS Williamovo okrutno ponašanje prema bratu na krunidbi snimile su i kamere: Među njima je kraj

Stručnjakinja je primijetila i kako je Harry zatim počeo buljiti u princezu Anne (72) koja je sjedila ispred njega, sestru svog oca Charlesa. Harry je gledao u nju dok je pričala s ostalim gostima, a onda je odjednom spustio glavu.

PRINC HARRY Odbjegli sin ponovno pobjegao: Nakon krunidbe sa smiješkom ušao u auto i napustio London

Vjeruje se da je Harry, unatoč napetim odnosima, bio sretan što vidi rođake, a poznata je njegova iznima bliskost s princezom Eugenie, koja je bliska i s Meghan.

Harry je odmah nakon krunidbe krenuo u zračnu luku gdje se ukrcao za Ameriku kako bi sa sinom Archiejem proslavio četvrti rođendan koji je padao na dan krunidbe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • langweilig 07.05.2023.

    Sam birao.

  • uwaga 07.05.2023.

    Poremećeni

  • crna mačka 07.05.2023.

    Samo oni znaju što je istina ali kada si već sve tako ružno o svojoj obitelji iznio širom svijeta, imaj muda i ne prilazi obitelji koju kudiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare