To je to što me zanima!

'Znala sam odmah da je onaj pravi, on mi je bio najzgodniji'

DOBILI I DIJETE Nikolina Trgovac u Matu Smolčića iz Retkovaca zaljubila se kad ga je vidjela u showu RTL-a ‘Ljubav je na selu'. Nakon pet mjeseci nazvala ga je
Vidi originalni članak

Mato mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet, rekla sam mami dok smo gledale ‘Ljubav je na selu’. Emisiju smo gledale u rujnu, a pet mjeseci poslije skupila sam hrabrost i nazvala Matu, rekla je Nikolina Trgovac (36) iz Svete Jane o početku svoje ljubavne priče. 

Dodala je kako je Mato već u prvom telefonskom razgovoru shvatio da je ona žena njegova života. Sedam mjeseci nakon upoznavanja su se vjenčali. Mato Smolčić (31) bio je u prvoj sezoni RTL-ova showa “Ljubav je na selu”. Nije mu se svidjela ni jedna kandidatkinja. Na “prvu” se zaljubio u gledateljicu Nikolinu Trgovac. Kaže kako je to bila prava slavonska svadba.

- Došlo nam je 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj - govori nam Nikolina koja je prije sedam mjeseci postala majka djevojčice Ljubice. Slična ljubavna priča odigrala se i između Karoline Madar i Tomislava Copića koji su se upoznali na završnom tulumu ovog showa, zaljubili i uskoro vjenčali. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • amiki 14.02.2012.

    Brko je naj lik ,samo koncepcija showu-a upitna,malo degradirajuće,haha tri žene na jednog muškarca,kao na sajmu,ajmo cure da vidimo kvalitete,

  • i ja imam misljenje 14.02.2012.

    ne znam kod koga su dosle ,ali one dvije cure (jedna plava s izrastom i ona sta joj je sve bilo na "izvolte") su se došle samo reklamirat! sebe i svoje stikle! gade mi se.. decki se prijave da nađu nekog normalnog, a one samo svoju korist gledaju! a ako cemo bas,cak i jedan od tih muskih kandidata mi ne izgleda kao da je tamo zbog ljubavi!

  • una222 13.02.2012.

    emisija je gledljiva, ali meni one ženske baš i nisu sve za tamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare