To je to što me zanima!

Znanstvenici tvrde: Bella Hadid je najljepša žena na svijetu...

Pri vrhu ove laskave liste našle su se i Beyoncé, Ariana Grande, Scarlett Johansson te Natalie Portman, a rezultati su vrlo tijesni. Ipak, za znanstvenike koji stoje iza ovog istraživanja nema dileme...
Vidi originalni članak

Američki supermodel Bella Hadid (23) proglašena je najljepšom ženom na svijetu. Znanstvenici su se vodili teorijom o tzv. zlatnom rezu, a u detaljnoj analizi proučavaju se veličina i položaj usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Preciznim izračunom su zaključili da upravo Hadid ima gotovo savršene proporcije lica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bella je postigla visokih 94,35 posto na mjerenjima te se tako našla ispred drugoplasirane Beyoncé (38) s 92,44 posto, piše Daily Mail. Svojim se izgledom, tvrdi struka, Bella približila standardima koje su u ovoj kategoriji nametnuli još stari Grci.

UKRADEN IM JE NAKIT Gigi i Bella Hadid opljačkane na Grčkom otoku: 'Ne vraćamo se'

- Nakon što su bili izmjereni svi parametri, bilo je jasno da je Bella pobjednica jer je rezultat pokazao da ima gotovo savršeno lice. Najviši postotak je postigla njena brada, ča 99,7 posto, što je samo 0,3 posto udaljeno od potpunog savršenstva - analizirao je dr. Julian De Silva, znanstvenik koji je radio na projektu.

Pri vrhu ove laskave liste našle su se i Ariana Grande, Scarlett Johansson te Natalie Portman, a rezultati su vrlo tijesni. Ipak, za znanstvenike koji stoje iza ovog istraživanja nema dileme. 

- Njezina simetrija lica je perfektna. Bella je nova generacija supermodela i moguće je da će dominirati scenom u narednim desetljećima, a njezina najveća slabost je na području obrva - zaključio je dr. De Silva.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 17.10.2019.

    Prekrasna ženska....

  • blonde 17.10.2019.

    opet jedna ljudska glupost od tih "znanstvenika"....

  • Biser_2 16.10.2019.

    Hahaha lako tako nakon koliko korekcija?? Presmijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare