To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Prije je maštala o turizmu, sad je kraljica zabava

Plesala je u spotu Veline Oršolić za pjesmu "Sherry, Sherry". Nakon toga ušla je u pjevačke vode i s grupom Joy nastupila na Dori. Dosad je objavila šest albuma
Vidi originalni članak

Jednom je išla na dječji rođendan i kupila mikrofon. Dijete je bilo oduševljeno darom, a Maji Šuput (43) sinula je ideja: zaključila je da mora imati svoj mikrofon. Savršeno zapakiran, lijep, neodoljiv... Taj dan je bio početak Majushke. Tad je Maja osmislila vlastiti brend koji je nadogradnja njezine 20-godišnje karijere.

I na turnejama je prati i kombi 'Majushka on the road' koji nudi hranu, piće i suvenire njenim fanovima, ima i web shop, a može se pohvaliti i unosnim poslovnim ugovorima s velikim hrvatskim tvrtkama. Njezine su gaže rezervirane i godinu dana unaprijed, nekad i češće. I tako već 20-ak godina. Ne prati je uzalud titula kraljice dobre zabave.

Kao djevojčica maštala je o turizmu. Karijeru je počela sa samo 16 godina, i to kao plesačica. Maja je plesala u spotu Veline Oršolić za pjesmu "Sherry, Sherry". Nakon toga ušla je u pjevačke vode i s grupom Joy nastupila na Dori. Dosad je objavila šest albuma, a s Ištvanom Vargom nastupala u showu 'Ples sa zvijezdama'.

KAKVA KOMBINACIJA Šuput kao u 'Great Gatsbyu', na glavu stavila perje, a haljinom je istaknula vitku liniju i adute

Natjecala se i u 'Tvoje lice zvuči poznato'. Trenutačno je gledamo kao članicu žirija u 'Supertalentu'. Njezin najveći hit 'Lopove' ima 26 milijuna pregleda. Prije dvije godine udala se za Nenada Tatarinova s kojim ima sina Blooma.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Špresa 05.11.2022.

    Mama ista Jasna Zlokić

  • universe 05.11.2022.

    Roditelji joj izgledaju ko brat i sestra, stvarno bizarno.

  • pocetnik 05.11.2022.

    moje je misljenje da nije uspjela skroz u zivotu..nije pjevala nikad na derventskom vasaru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare