To je to što me zanima!

Znate li tko je ovo? S bradom i proćelavom kosom teško je prepoznati holivudskog glumca

Na setu filma 'Scenarij snova' slavni glumac djeluje potpuno drugačije, svaki dan maskiran je u starijeg ćelavca. Radi se o komediji po scenariju norveškog redatelja Kristoffera Borglija
Vidi originalni članak

Glumac Nicolas Cage (58) i dalje snima ulogu ćelavog muškarca na setu 'Scenarija snova' u Torontu. Uz kostim i masku, djeluje mnogo starije no inače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nicolas djeluje potpuno neprepoznatljivo, ćelav je i ima drugačije lice, a i nos mu je promijenjen. Uz naočale, par kila više i sivu odjeću, glumac djeluje potpuno drugačije.

Očekuje se da će snimanje trajati do 19. studenog. U filmu glume i Tim Meadows, Michael Cera, Julianne Nicholson te Dylan Baker.

U ponedjeljak je izvršni direktor C2 Motion Picture Group, Dave Caplan, potvrdio da će Cage biti koproducent i glumiti u psihološkom trileru Osgooda Perkinsa 'Longlegs', koji se snima sljedeće godine.

VELIKI USPJEH Hrvatski glumac Zlatko Burić nominiran za europskog Oscara

Nicolas je navodno dobio blizu 3 milijuna dolara od Universal Picturesa za sporednu ulogu grofa Drakule u horor-komediji Chrisa McKaya Renfield, koja stiže u američka kina 14. travnja.

No, trenutno zarađuje do oko 4 milijuna dolara po filmu, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The revenant 15.11.2022.

    Idite tam gledati veceru na kmetiji il ostali shit show hehe, Cag3 je zakon glumac,, i da poslije si pustite nest od cetnik trancea,,, Heheej,, fucks..

  • 13.11.2022.

    nismo slijepi.

  • 13.11.2022.

    Nikola Kavezić

Komentiraj...
Vidi sve komentare