To je to što me zanima!

Znoj i suze u finalnom tjednu: Posvađali se se Leonardo i Ana

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', unatoč odličnim rezultatima na vaganju, ispod žute crte našli su se Gabrijela, Neven i Katarina. Slijede eliminacije i kandidati priželjkuju najavljenu crvenu liniju
Vidi originalni članak

Kandidati smatraju da će ispadanje biti puno pravednije te neće morati prolaziti kroz 'torturu' glasovanja. I dok je Krolo ljut što je Katarina ugrožena, a Gabrijela je spremna za izlazak, gledatelji će vidjeti hoće li na eliminacijama prevladati stara prijateljstva ili kilogrami izgubljeni u proteklom ciklusu.

Kandidatima će uslijediti i iznenađenje. Naime, pronaći će mobitel na kojem su njihove slike s početka showa  pa će ostati zatečeni vlastitim preobražajem. No, zateći će ih sms poruka u kojoj piše da će svatko od njih dobiti poziv najdraže osobe, a neke, kao Leonarda to će ganuti do suza.

Uslijedit će još jedno iskušenje u studiju popularnog showa 321 kuhaj. Pred kandidatima će biti ogromna šahovska ploča, a na svakom polju po jedna čokoladica.

Ispod pojedinih čokoladica sakriveno je sveukupno 10 imuniteta, a da bi se po poljima kretali natjecatelji ih moraju očistiti, odnosno pojesti, sve dok ne naiđu na onu koja skriva imunitet. Kome treba imunitet, a tko voli čokoladice te zašto su se posvađali Leonardo i Ana, gledatelji će saznati večeras od 20.10 sati, na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JerkoKC 01.05.2017.

    Jeli ovom Leonardu prezime Bulj?Vlaška pokvarenost.

  • Der Kommissar 01.05.2017.

    Ekipa za baždarenje vaga sada uz velik posao u kauflandu ima i brdo vaga za baždarit kod njih... I to onih do 300kg

  • volim hrvatsku 01.05.2017.

    Ne razumijem kakav je smisao "spojlanja" emisije unaprijed?

Komentiraj...
Vidi sve komentare