To je to što me zanima!

Znojna Maja raščupala periku i stavila nogometni dres na sebe

Osim outfita za koncert, u prvi plan se istaknula Majina brončana put koju je zaradila na egzotičnom Baliju gdje je nekoliko tjedana uživala sa svojim suprugom Nenadom
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (40) vratila se sa zasluženog godišnjeg odmora kojeg je provela daleko od Hrvatske u društvu supruga Nenada (35). Nakon odmora na redu je rad. Tako je pjevačica ove subote nastupila u Vižinadi u Istri. 

Za nastup je odabrala kratku bež minicu i top u istoj boji, na glavu je navodno stavila periku, pa je tako zahvaljujući ekstenzijama Majina kosa u trenu postala duža nego inače, a cjelokupnim lookom pjevačica se odmah pohvalila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim outfita za koncert, u prvi plan se istaknula Majina brončana put koju je zaradila na egzotičnom Baliju gdje je nekoliko tjedana uživala sa svojim suprugom. 

KAD BOTOKS POPUSTI Nije se popravila: Procurila je fotografija 'nagužvane' Šuput

U Istri se Maja ponovno dobro zabavljala na pozornici i još je jednom potvrdila kako je prava kraljica 'šatrorskih' događanja poput ovog, na kojima joj publika redovito 'jede iz ruke'.

- Zabavlja je publiku do ranih jutarnjih sati, a dvorana je pala u delirij kad je stavila dres na sebe - tvrdi na čitatelj koji nam je poslao fotografiju Maje na kojoj se vidi kako je pjevačica od silnog plesanja i skakanja raščupana i znojna, a u rukama drži košarkaški dres NK Vižinada koji joj je poklonio obožavatelj na koncertu.

- Veliko pojačanje u administraciji Istarskog trećeligaša. NK Vižinada ima novu sportsku direktoricu, dame i gospodo Maja Šuput - pohvalili su se i stoji u objavi kluba na profilu društvene mreže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 46

  • plik 03.02.2020.

    ne znam, kad čitam te neke tekstove, ako ovaj, na primjer, pitam se jel to piše školovani novinar/ka ili netko iz 6-tog razreda osnovne škole ??!

  • radok 03.02.2020.

    Grozno.

  • frenky___ 03.02.2020.

    Doooobraaaa Maja,ja bi ju ženil,al jbg udala se već

Komentiraj...
Vidi sve komentare