To je to što me zanima!

Zoe Saldana prekinula je sa zaručnikom nakon 11 godina

U izjavi medijima glasnogovornica 33-godišnje ljepotice priopćila je kako se par rastaje zbog razmirica, te kako mole za poštovanje privatnosti i u ovim trenucima
Vidi originalni članak

Zvijezda filma 'Avatar' Zoe Saldana prekinula je 11-godišnju vezu sa zaručnikom Keithom Brittonom. Iako su objavili da više nisu zajedno, par će nastaviti blisko surađivati i unapređivati svoju zajedničku internetsku stranicu o modi 'My Fashion Date Base'.

U izjavi medijima glasnogovornica 33-godišnje ljepotice priopćila je kako se par rastaje zbog razmirica, te kako mole za poštovanje privatnosti i u ovim trenucima.

Na svom Twitter profilu Saldana je ipak napisala porukicu koju su njezini obožavatelji shvatiti kao rekvijem za prekid. 

– Ti, za sebe, kao i svaka druga osoba u svemiru zaslužuješ ljubav i pažnju – Buddha – stoji od jučer ujutro na njezinu profilu.

U intervjuima koje je nedavno davala medijima Saldana je isticala kako kod Keitha cijeni što joj dopušta da bude nezavisna, slobodna, svoja osoba.

– On je vrlo nezavisna osoba, on zna čime se bavim, kakva sam pred vanjskim svijetom. Ali on se nije zaljubio u tu osobu nego u sasvim drugu i zato ga cijenim – izjavila je nedavno glumica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_49429 14.11.2011.

    zoe je jako lijepa, samo što su stavili retardiranu sliku. nego, bili su 11 godina u vezi, nije ni to malo..

  • PascalHens 14.11.2011.

    a jeste i izabrali sliku svaka vam čast

  • pipun123 14.11.2011.

    Bolje bi se slijepac našminkao od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare