To je to što me zanima!

Zoran Jelenković novu pjesmu posvetio je svojoj prvoj ljubavi

U rodnom je Zadru pjesmom 'Stara zvona' postigao golem uspjeh. Kasnije je tek fanovima priznao da je ta pjesma nastala nakon burne svađe sa suprugom tijekom ratnih dana u Zadru
Vidi originalni članak

Prve ljubavi svi pamte. Bile one sretne ili nesretne to su događaji kojih se sjećamo do kraja života, rekao je Zoran Jelenković (53) i predstavio novu pjesmu i spot 'Zbogom prva ljubavi'. Zadarski pjevač pjesmu je snimao u svom studiju 'Zoccy', a pomogli su mu i sinovi. Šime je, kaže, odsvirao gitare i otpjevao prateći vokal, dok je Ivan svirao bubnjeve i udaraljke.

Dio spota za pjesmu sniman je u Zadru, u njegovom rodnom okruženju u predjelu Arbanasi. Nedavno je napisao i pjesmu 'Generacijo', a inspirirali su ga ljubavni jadi jednog obožavatelja, kojem je poručio kako prava ljubav ne umire i ne poznaje granice.

– Djevojka ga je ostavila i otišla je na fakultet. On sad ne zna što bi pa sam ja odlučio napisati pjesmu – otkrio je Jelenković koji takvih problema nema jer je u sretnom braku već tri desetljeća. Vlasnik velikog hita 'Stara zvona' danas se rjeđe pojavljuje na pozornici. Može ga se vidjeti na svadbama gdje pjeva kao gost iznenađenja. Kad nije u glazbi, Jelenković vrijeme provodi u vrtu ili ribolovu.

– Od malih nogu uzgajam voće i povrće. Sadio sam ga s bakom, a poslije sam ga i prodavao na tržnici. Svi su kupovali kod mene – pohvalio se.

Voli ići u ribe, a more ga toliko smiruje da zaboravi na dnevne obaveze i posao. Sa suprugom se za desetak godina planira povući na Dugi otok i uživati u zasluženoj mirovini. Zoran je nekad bio prateći vokal glazbenicima poput Miše Kovača, Ive Fabijana i Darka Domijana. U rodnom je Zadru pjesmom 'Stara zvona' postigao golem uspjeh. Kasnije je tek fanovima priznao da je ta pjesma nastala nakon burne svađe sa suprugom tijekom ratnih dana u Zadru. Kako god, 'Stara zvona' i dalje se rado slušaju po cijeloj Hrvatskoj.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.05.2019.

    ross kemp on gangs

  • japanokinez 15.05.2019.

    Dobro je, ako ništa, riješio se divljeg mesa po glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare