To je to što me zanima!

Zoran Šprajc s N1 prešao na RTL: Poklopile su se zvijezde

Jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih televizijskih voditelja i urednika, pridružuje se Informativnom programu RTL-a koji je prošle godine zabilježio porast gledanosti
Vidi originalni članak

Sudjelovati u stvaranju jedinstvenog regionalnog news projekta proteklih godinu dana bilo je  golemo i iznimno uzbudljivo  profesionalno iskustvo jer sam čvrsto uvjeren da  smo s N1 televizijom u  medijski prostor kablovske televizije donijeli potpuno novu vrijednost i izuzetno sam ponosan što sam bio dio toga uspjeha i pomogao da taj projekt stane na noge i sigurno zakorači u budućnost.  Vjerojatno se nikada  ne bi ni rastali da se nisu poklopile zvijezde i pojavila neodoljivo zavodljiva pozitivna energija RTL-a sa željom da budem dio njihovog vrhunskog produkcijskog tima koji je  nakon svih dosadašnjih uspjeha u news programu odlučio da zajedničkim znanjem i golemim iskustvom napravi  novi korak na nacionalnoj televizijskoj sceni. Iznimno se veselim tom novom izazovu i suradnji s najboljim igračima 1. televizijske lige, kao i sjajnoj publici koja nas čeka, izjavio je Zoran Šprajc o prelasku na RTL.

- Nakon uspjeha kojeg je postigao RTL Danas vrijeme je da RTL još snažnije pozicionira svoj informativni program. Zoran Šprajc, jedan od najboljih u novinarskom poslu, dolazi u najbolju informativnu redakciju - izjavio je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a.

- Izuzetno se veselim što će se vrhunskom timu kojeg vodim pridružiti TV profesionalac takvog kalibra kakav je Zoran Šprajc. Sa Zoranom sam imao prilike surađivati i sretan sam što ćemo zajedno učiniti informativni program RTL-a još boljim. Vjerujem da će njegovo golemo iskustvo biti od neprocjenjive važnosti u izazovima koji nas očekuju – izjavio je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa.

Šprajc je karijeru započeo prije više od 20 godina na radiju. Tijekom godina kao novinar, voditelj i urednik u Informativnom programu HTV-a postao je jedno od najpopularnijih TV lica, ali i osoba kojoj gledatelji vjeruju. Nakon javne televizije, Šprajc prelazi na regionalni kablovski informativni kanal N1. Završio je Fakultet političkih znanosti.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • prognozer 17.02.2015.

    Sad napokon mogu gledat HRT!

  • kluna 16.02.2015.

    Bravo Zoki, u ime svih onih koji nemaju kablovsku tv. Šteta je da te ne gleda cijela lijepa naša. Nedostajao si. Dobar poslovni potez RTL-a.

  • stric Bedanec 16.02.2015.

    Prije bijaše Jovan

Komentiraj...
Vidi sve komentare