To je to što me zanima!

Zorana Šprajca opomenuli zbog šale o "malom Ivi"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijekom Kerumova telefonskog javljanja u prilogu su upotrijebljeni kadrovi konkurentske televizije. Zoran Šprajc ništa još nije komentirao
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj HTV-ova “Dnevnika” u srijedu se našalio na račun bivšeg premijera Ive Sanadera. Komentirajući reportažu rekao je: “Malog Ivu dida nije naučio da kapetan ne ide s broda”. Dobio je usmenu opomenu. Osim toga, tijekom  Kerumova telefonskog javljanja u prilogu su upotrijebljeni kadrovi Nove TV. Šprajc ništa nije komentirao, a ni Hloverka Novak Srzić, urednica Informativnog programa.
- Na žalost, dogodila se pogreška u pripremi i realizaciji emisije. Glavna urednica zatražila je izvještaj od ljudi odgovornih za tu emisiju - kaže Janos Romer, glasnogovornik HTV-a.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • predator1 10.07.2009.

    ma legenda si sprajc!!!

  • hermaed 10.07.2009.

    šprajc je pravi, a hloverku bi bilo najbolje maknuti da ne moramo više gledati tu ukočenu usranu facu na tv-u za kojeg plaćamo ionako preveliku naknadu

  • xxdjolexx 10.07.2009.

    Ivek zasluzuje puno ,puno vise ....Sprajc to zna tako elegantno provuci......obozavam njegove dnevnike! A i pricati o opomeni je sramota.ali u ovoj drzavi je sve moguce,nazalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare