To je to što me zanima!

Zorica Kondža: I 30 godina braka slavit ću u Lisinskom

Nikša Bratoš je za Zoricu Kondžu rekao da su je prozvali ‘The Voice’ mnogo prije nego što se istoimeni TV show počeo emitirati. Nastupala je u dvorani Lisinski
Vidi originalni članak

Neću stići večeras otpjevati sve hitove, morat ćemo organizirati još jedan koncert, našalila se pjevačica Zorica Kondža (54) na prvom solističkom nastupu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Gala koncert bio je u duhu “dalmatinske pisme” i tri desetljeća karijere, a Kondža se često šalila na vlastiti račun. Obećala je kako će i skoru 30. godišnjicu braka s maestrom Joškom Banovom (59) slaviti u Lisinskom. 

“Ja ću ti pivat”, rekla mu je. Izvodeći “Naviku” napomenula je kako je to pjesma o njezinu braku jer se ona još nije naviknula na Joška.

- Čujem da tu u Zagrebu ima i nešto Dalmatinaca - objasnila je zašto su joj gosti bili Neno Belan i klapa Intrade. Niz dalmatinskih i mediteranskih balada i pop pjesama prekinula je izvedbom “One Day I’ll Fly Away” od Randy Crawford koja je bila pravo osvježenje. Koncert je bio gotovo pa obiteljski biznis jer je, uz maestra Banova, na bubnjevima bio njihov sin Toni Banov (25). Zorici Kondži su glazbeni agenti više puta nudili karijeru i angažmane u inozemstvu, pjesme na engleskom jeziku i ime Aurora pod kojim je trebala nastupati, no pjevačica predana obitelji i zaljubljena u život u Splitu uvijek ih je odbijala. Danas ništa ne žali. Nikša Bratoš joj je u ime glazbene unije uručio nagradu za doprinos glazbi i podsjetio da je Zorica Kondža od početaka karijere zbog vokalnih sposobnosti prozvana “The Voice”.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • menart 29.05.2015.

    manipulator oh oh oh ooooooh.... super stvar ... Zore ziva legenda... Hvala za sve super pisme koje si nam otpivala... Zivilaaaa

  • dedica1 28.05.2015.

    Zorica je fenomen naseg glazbenog zivota. Mnoge zemlje i daleko vece i sire od Hrvatske je nemaju. Jednom sam prilikom vodio program u kojem je i Zora nasa bila izvodjac. Lijep pristup,sarm i ljepota duha,zracili su iz ove nase Zore.Od tada sam je zavolio ne saamo kao profesionalku i odlicnu pjevacicu nego kao i osobu - jednostavnu i onu sjajnu dusu covjeka. Zorice! Sretno!

  • vlastpri 28.05.2015.

    Zore je najbolja !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare