To je to što me zanima!

Žorž o Ines: Gdje joj to stane? Nisam vidio da žena toliko jede

Ona trči da se može onda opet nažderati, prokomentirao je Romano koji tvrdi da nikad ne trača. Osim Ines, 'na tapeti' mu se našao i Fabio za kojeg je rekao da se ulizuje Alenu
Vidi originalni članak

Romano je priznao Rini i Marini kako u životu nije nikoga tračao, jedino uz njih dvije ponekad, a Marina se nadovezala: 'To nije tračanje, to je razgovor!'.

Nakon što su zaključili da je to samo razgovor, krenuli su opet 'razgovarati' o Ines i Fabiju. Romano se, naravno, uključio u razgovor i krenuo tračati Ines, piše RTL.

- Ona trči da se može onda opet nažderati. Koliko ona pojede, gdje joj to sve stane? Nikad u životu nisam vidio da žena toliko može pojesti! - prokomentirao je Romano, a onda su prešli na Fabija.

Marina smatra da se Fabio od prvog dana ulizuje Alenu i ne shvaća zašto ga je u petak nominirao. Romano se složio sa svojom dragom te je izjavio kako mu Riječanin nije baš jasan.

- Ja se be bi ulizivao da je to Messi, imam svoje ja i za drugo me boli briga - zaključio je Žorž.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 31.05.2016.

    Trebao bi ga Todorić angažirati kao manekena za K Plus pivo, samo najkvalitetnije haha

  • Machariel 31.05.2016.

    tu ser..e po čovjeku da je pijanac, a pola hrvatske je polupijano i nije nista bolje od njega. od sefova, direktora, politicara, baustelaca, branitelja, penzica, tinejđera, ma svii... gdje god se okrenem vidim samo ljude koji su pod utjecajem alkohola, ispada da je drustveno prihvatljivo... pustite covjeka jer nije nista drugaciji od vecine, a smatram da ima dobru dušu. činjenica je da su hrvati u velikom problemu sto se tice tog alkohola...

  • dex01 31.05.2016.

    ni ja da netko toliko pije !!! aj na ljecenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare