To je to što me zanima!

Zovu je 'najboljim dekolteom Hollywooda', a glumica je u uskom korzetu pokazala i zašto

Glumica zna kako iskoristiti svoje bujne obline kako bi baš uvijek zračila seksepilom. Često to radi s ukusom, no ovog je puta, čini se, ipak prešla granicu. Objavila je fotku na kojoj pozira u samo donjem rublju
Vidi originalni članak

Holivudska glumica i zvijezda serije 'Momci s Madisona', Christina Hendricks (46) i u petom desetljeću mami uzdahe brojih obožavatelja. Čini se kako zna iskoristiti svoje bujne obline kako bi baš uvijek zračila seksepilom

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Temelji - napisala je glumica uz fotografiju koju je ponosno objavila na društvenim mrežama.

Pozirala je u uskom crnom korzetu u kojem su u prvi plan pali njezini zaobljeni bokovi, ali i bujan dekolte. Sudeći po komentarima, oduševila je pratitelje.

'To je žena', 'Daj nam malo više ovakvih fotografija', 'Prekrasna si', 'Ljepotica, drago mi je što te pratim na Instagramu', 'Diva','Ti si remek djelo prirode', 'Božica', 'Nevjerojatno seksi', 'Božić je već uranio', 'Najljepša žena na planeti','Zaljubila sam se', 'Lijepa i spektakularna', pisali su pratitelji ispod objave koja je sakupila gotovo 200 tisuća lajkova.

NAKON 10 GODINA BRAKA Christina Hendricks se razvodi, ali zajedno će brinuti o psima

Podsjetimo, glumica se prije nešto manje od tri godine razvela od Geoffreyja Arenda (43). Proveli su zajedno 22 godine, od kojih su 10 godina bili u braku. Tada su na društvenim mrežama objavili identičan post, kojim su potvrdili da svatko kreće svojim putem.

 - Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili zajedno i uvijek ćemo raditi na tome da brinemo o naša dva prelijepa psa - napisali su.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • danho 04.02.2022.

    ako je ovo dobar dekolte ja sam slon, ne znam kome je to dobar dekolte aj reci

  • nap 02.02.2022.

    super izgleda

  • mir u remetincu 02.02.2022.

    nakon huljiceve,druga baka sa velikim grudima . mislim ,to je ok. bolje nego slika nekog našeg političara koji je nešto pokrao ,ili će se tek doznati da je pokrao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare