To je to što me zanima!

'Zrćkala' i trudna Reneova supruga na Paul Van Dyka

Novi mister Hrvatske otkriva da ne želi slavu nego bi ponovno konobario. Ne smeta mu što Bubičić na kraju ide u Seul na izbor za Mistera svijeta
Vidi originalni članak

Party njemačkog DJ-a Paula Van Dyka na Zrću okupio je mnoštvo poznatih. Zbog slavnog DJ-a u klub Papayu došao je i zagrebački glumac Rene Bitorajac (37) s trudnom suprugom Anom (24). Na Zrću se zabavlja i bivši bigbrotherovac Alen Macinić Svizac (29). Tamo je već nekoliko dana i gotovo da je zaboravio s kim se fotografirao.
- Djevojka u plavoj haljini? Nemam pojma tko je to. To mi je cura valjda - kaže raspoloženi Svizac i euforično dodao da je na Zrću budan od 0 do 24.
Provode voli i zagrebačka manekenka Iva Dragović (30). Na Zrću je s društvom, danju uživa u kupanju, a noću se zabavlja. Slično funkcionira i aktualni Mister Hrvatske Bruno Orešković (20). On se provodio brčkajući se u bazenu.
- Došao sam s društvom prije tri dana, ali tu sam stalno zadnja dva tjedna. Malo dođem pa se vratim kući - kaže Bruno. U Novalji mu je toliko dobro da razmišlja da tamo opet konobari.
- Prošlo ljeto sam konobario tu u kafiću El faro. Volim to raditi jer dobra mi je zezancija s društvom - kaže Bruno. Iako je on ovogodišnji Mister Hrvatske, na svjetski izbor u Seul u listopadu ide lanjski pobjednik Dino Bubičić (28). Njega šalju jer je, zaključili su u direkciji Izbora za Miss i Mistera Hrvatske, zanimljiviji.
- Ne smeta mi to ni najmanje. Dapače, drago mi je zbog Dina - rekao je Bruno.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dawar 18.07.2009.

    Ne uspoređujem ja U2 i PVDa, nego želim reći da trebaju napisat nešto i o njemu. Recimo meni U2 osobno ništa ne znači, dobre su im pjesme al ne dovoljno dobre da iskeširam te pare za koncert

  • cromitjo 18.07.2009.

    Pustimo malo ostale teme. Evo jedne razbibrige za cjelu obitelj: http://mitjo.mybrute.com

  • marleone 18.07.2009.

    pod 1-zrce nije razvikano bezveze....ako se ti ne znas zabavit tamo onda je to tvoj problem, ja sam bio prosle godine i bilo mi je presavrseno.. pod 2 - ti sto usporedujes U2 i p.v.d. nisi normalaan....ja slusam house i tu vrstu muzike ali nemozes mi rec da pvd zasluzuje vecu pozornost od ljudi koji su prodali na milijune albuma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare