To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić: Čak 20 godina čekala sam na ovo priznanje...

Zrinka je za ulogu Ane Šafranek u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli' u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu osvojila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu
Vidi originalni članak

U Hrvatskom narodnom kazalištu bila je dodjela nagrada Hrvatskog glumišta na kojoj su se posebno istaknuli Zrinka Cvitešić (39) i Dražen Čuček (48). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Zrinka je za ulogu Ane Šafranek u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli' u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu osvojila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu.

Konkurencija su joj bile Jadranka Đokić (37) za ulogu u predstavi 'Govori glasnije' te Anja Šovagović Despot (55) za ulogu Florence Foster Jenkins u predstavi 'Famozna'. 

- Na ovo priznanje sam čekala punih 20 godina jer sam još mala, a ova država ima nenormalno puno talenata - ispričala je Zrinka. 

U kategoriji za glavnu mušku ulogu pobijedio je Dražen Čuček ulogom Njega u predstavi 'Opet on' Timura Vermesa u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Zahvalio se bivšoj supruzi Jeleni Veljači (37) što je 'skratila' tekst predstave za koju je dobio nagradu. 

U istoj kategoriji našli su se Dušan Bućan (42) za ulogu Franje Šafraneka u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli' te Draško Zidar (57) za ulogu Sladeka u predstavi 'Audijencija'. 

Ceremoniju dodjele vodili su Tara Rosandić (30) i Marko Petrić (31), a osim brojnih glumačkih nagrada, onu za najveći doprinos kazališnoj umjetnosti pripala je Zoranu Mihanoviću

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 25.11.2018.

    Bravo Bojana, super kao i uvik, ali Bagarička teški užas šta je ovo navukla na sebe.

  • Ork24 25.11.2018.

    Izgleda odlično ali i Bojana G.V. Uvijek super. Elegantno i sa puno ukusa bez vulgarnosti. Bravo 👍

  • bree77 25.11.2018.

    Meni se sviđa ova haljina i njena energija na ovoj slici, ok nema neke grudi ali svejedno joj lijepo pristaje, jedna od rijetkih naših glumica koja je nešto napravila van granica Lijepe naše, a ne Leona Paraminski..... Već godinama gradi karijeru u Americi a ono veliko ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare