To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić je Cicu Kranjčara oduševila na prvu: Bio je sretan što je njegov sin opet zaljubljen

Niko Kranjčar razveo se 2012. od supruge Simone Fistrić i bio je slobodan. Zrinka je, pak, okončala petogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem. Nogometaš nije dugo čekao da glumicu upozna s roditeljima...
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (41) i Niko Kranjčar (36) prije sedam godina krenuli su u ljubavnu avanturu koja traje i danas. Nema sumnje da je glumica sada najveća utjeha partneru nakon što je preminuo njegov otac, legendarni nogometaš i trener te bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Cico Kranjčar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Niko Kranjčar razveo se 2012. od supruge Simone Fistrić, s kojom ima kći Loree i bio je slobodan. Zrinka je, pak, okončala petogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem.

Otišla je živjeti uz London, gdje je Niko igrao za Tottenham, zbog uloge u hit mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu. Bivši nogometaš volio je doći na predstave, a navodno je ljubav planula nakon jedne od predstava.

Pričalo se tada da se glumica sprema u Ameriku, no odustala je zbog novog muškarca u životu.

- Niko je velika podrška u svemu - rekla je Zrinka.

PREMINUO ZLATKO KRANJČAR Cico i Elvira zaljubili su se kao djeca, a spojio ih je sport: Kući ju je morao vratiti do 23 sata...

Nogometaš nije dugo čekao te je upoznao roditelje Elviru i Zlatka s glumicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone opet sretan i zaljubljen, piše Večernji list.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014., Zrinka nije puno pričala o ljubavi, a na pitanje 'Kako ljubav?', samo je kratko odgovorila: 'Izvrsno!'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Pica2 02.03.2021.

    Rupček je rešaval top komad a niko je dobil stari opanak. Kraj.

  • scipion delmatski 01.03.2021.

    Mnoge je Edip zahebo, a i ovoga će

  • japanokinezjapano 01.03.2021.

    Znam Rupčića volio je ulaziti gdje god se moglo, nije volio da su mu vrata zaključana, uvijek je govorio da treba posjetiti sve destinacije. Ona ili više nije mogla pratiti ili je njemu dosadilo. U društvu bi uvijek bio otvoren za priču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare