To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić na zagrebačkim daskama postaje Ana Šafranek

Nakon uspjeha na londonskom West Endu, Zrinka Cvitešić spremna je pokoriti Zagreb predstavom 'Tko pjeva, zlo ne misli' u HNK. Utjelovit će Anu Šafranek
Vidi originalni članak

To je bio film mojeg djetinjstva, rekla je glumica Zrinka Cvitešić (38), koja glumi u predstavi ‘Tko pjeva, zlo ne misli’.

Glumica tumači Anu Šafranek, a predstava se radi prema istoimenoj kultnoj komediji Kreše Golika.

Cvitešić kaže da su scene poput onih iz filma bile i u njezinoj kući.

- Mama je kuhala, a bio je propuh od ljudi koji su dolazili, uz puno veselja, pjesme i smijeha. Toga nam danas stvarno nedostaje - napomenula je Karlovčanka.

Trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko, nogometaš Niko Kranjčar (33), igra za Glasgow Rangers.

- Praktički živim u avionu - ispričala je i dodala kako joj je zaista drago što će ponovno glumiti na hrvatskom jeziku te uživa pripremajući se za ovu predstavu.

- Nijedna proba nije prošla da nismo završili u suzama od smijanja - kaže Zrinka. Glumica je napomenula i da je na poslovnom planu puno zadovoljnija jer je promijenila agenciju pa ju sada zastupa agent koji zastupa i oskarovku Kate Winslet (41). 

Predstavu režira Rene Medvešek, a premijera će biti 28. rujna. Uz Cvitešić, glavne uloge imat će Dušan Bućan kao Franjo Šafranek,

Krešimir Mikić će igrati Gospona Fulira, dok će Ivana Boban glumiti tetu Minu.

- Nadam se da će predstava obilježiti grad - zaključila je intendantica zagrebačkog HNK Dubravka Vrgoč. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Salvador_1 21.09.2017.

    Pa kud ona od svih nas glumica. Ne znam objasniti nažalost ali ne sviđa mi se nikako niti privatno niti kao glumica. Jednostavno mislim da nije baš ok osoba. Prije odlaska u "zvijezde" nastavila je brak , i onda naravno napisala tog lika kada joj više nije odgovarao i smetao za karijeru.

  • plik 20.09.2017.

    to je čista blasfemija.. u neke stvari se naprosto ne smije dirati ! pogotovo s takvim "glumcima"...

  • Metal👊Machine 19.09.2017.

    Jedna od najboljih hrvatskih komedija, definitivno. Klasik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare