To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić pozirala u uskom lateksu i pokazala dekolte pa otkrila: 'Netom prije seks scene'

Obožavam što imaš hrabrosti iskušati se u novim stvarima; Ženo, kako ti dobro izgledaš: Stoji ti ova uloga skroz, pisali su joj u komentarima
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (43) na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa seta novog Amazonovog hita 'The Power', u kojem igra ulogu Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i prve dame Moldavije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U HNK U ZAGREBU Zrinka Cvitešić u nesvakidašnjoj kreaciji vodila operni koncert

Osim što je pozirala u uskom crnom lateksu koji je otkrio i dekolte, Zrinka je s fanovima podijelila što je za nju značio rad na novoj seriji.

- Prava svrha svake nove uloge koju uzimam je napraviti još jedan mali korak prema mom unutarnjem skrivenom svijetu, skrivenom od sebe same. I pokušati otkriti novi sloj. S Tatjanom sam otkrila mnoge - napisala je.

SVE JE USPJEŠNIJA Dijamanti na ruci glumice Zrinke Cvitešić: 'Ovo su samo neki...'

- Jedan od njih je pravljenje selfieja, nešto što zbilja ne volim i s čim se ne osjećam ugodno - priznala je naša glumica.

U DRUGAČIJEM IZDANJU Pogledajte kako Zrinka Cvitešić izgleda na snimanju serije 'The Power', javnost je oduševljena

- Zbog Tatjanine savršenosti u svakom izgledu, svakom koraku i svakoj situaciji, dozvoljavam joj stvaranje selfieja prije svake scene. Ovo je bilo prije scene seksa - pojasnila je Zrinka, a obožavatelji su je podržali ispod objave.

- Obožavam što imaš hrabrosti iskušati se u novim stvarima; Ženo, kako ti dobro izgledaš: Stoji ti ova uloga skroz - pisali su joj u komentarima.

Inače, uz nju u seriji glume i Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Halle Bush i mnogi drugi, a za produkciju je zaslužna kuća 'Sister Jane Featherstone'. Zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.05.2023.

    Nije ovo za nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare